Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

"Nejposvátnějším úkolem každého živého organismu na planetě je přenést svou genetickou informaci do dalšího pokolení; rozmnožit se"  - může mi někdo prosím říct, co je na množení "posvátného"? Množení se je biologická potřeba, nic jiného.

3 0
možnosti
Foto

Právo lidského bytí. Jak kdysi pravil Jan Werich: ,,Můj život je vlastně to jediné, co opravdu mám a co opravdu vlastním. A to doživotně!“  Rodina- náš život pak není už jenom náš, že patří také i někomu jinému. Ve všem všudy. A taky je to i odvaze a schopnostech každého jedince. V radosti i starosti, v dobrém i ve zlém, ve zdraví i nemoci.to všechno je také nedílnou součástí každého bytí. Nakonec i tím, či právě proto, má to štěstí takovou lidskou hodnotu. Hodnotu života. Dá se také říci, že ne každý NA TO MÁ. A zdůvodnit se pak dá jinak cokoli.  :-/8-o;-)

0 0
možnosti
LJ

Je to ještě trochu složitější: Na jednu ženu u nás připadá 1,3 dítěte. Statistika bohužel nerozlišuje Romky a ne-Romky. Odhaduji, ře na naši ženu připadá 1,1 dítěte a na Romu 5 dětí. Je známo, že počet Romů se každých 14 let zdvojnásobuje. Počet ne-Romů by se měl za jednu generaci snížit na polovinu. Pro všechny platí stejný systém dávek...atd. Stávající systém jedny motivuje ke tvoření početných rodin, druhé právě naopak. Zatím se nám daří úbytek nahrazovat imigranty.

1 0
možnosti
Foto

zachoval bych klid, množení nám vždy dobře šlo..kolik nás je teď a bylo před sto lety? on je to spíš problém, že se množíme.

1 1
možnosti
MR

M31i72l25a11n 92R37a58d19e12k

19. 11. 2013 19:07

to je prave ono, ze kdyz se stat zameri na rodinu, tak to jde do kopru. Jako vsechno na co se stat zameri. Vsimnete si ze v zemich kde vlady na vse kaslou, vcetne rodiny se to mnozi az hruza. Ale jinak za to vlada ani moc nemuze, ale vsude kam prijde blahobyt, a zeny maji svobodu a penize, porodnost jde dolu, a to i v zemich kde ta porodnost je vysoka, ve mestech uz to je jinak.

3 0
možnosti
JM

J43o28s52e61f 96M88a73č18í

19. 11. 2013 19:26

Člověk zkrátka v časech blahobytu upadá do stavu, kdy si chce co nejvíce užít svou krátkou. Rodina je něco, co mu v jeho plánech stojí. Druhým případem je nedostatek finančních zdrojů, kdy si člověk jednoduše spočítá, že na rodinu prostě nemá peníze, tedy ani čas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 829x
Student žurnalistiky UK. Nadšený sportovec.

Seznam rubrik