Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tasemnice si také množí dělením..sekni  ji..jsou dvě

0 0
možnosti

Ano, vsechny ctyri priklady jsou novym bujenim demokracie a nemuze za ne EU, ale ceskoslovensti politici. Kdybyste nebyl takovy levny populista a nepodporoval lidi jako je Klaus, populisticky nestval proti EU, mohl jste se dostat se svoji antibyrokratickou kampani o hodne dal.

1 12
možnosti

Já si myslím, že neúspěch SSO ve volbách nebyl v kampani, ale v hlouposti a neinformovanosti lidí.Když vidím co si lidi zase zvolili, tak je mi na blití, prostě z bláta do louže.Jen nechápu, proč mám kvůli blbosti lidí, trpět i já.

14 0
možnosti

J91i80ř58í 16R61o32d

29. 1. 2014 9:21

Bohužel, neúspěch SSO ve volbách byl spojen i s jejich částečnou demagogií :-(

0 0
možnosti

J56a25n 33M30a43z67ů95r20e56k

25. 1. 2014 13:16

pro některé...problém SSO je trochu nefér volební systém a předvolební debaty. Předně, SSO letos poprvé dosáhla na státní příspěvky z voleb, takže nzemohlo konkurovat kampaní ods, čssd, top ani ano do které nalil peníze babiš. Za druhé, volební systém nutí naprostou většinu volit menší zlo, ve svém okolí mám X lidí, kteří by SSO volili, ale báli se ztraceného hlasu a tak šli k top, ti hloupější skočili na špek ano. A za 3 je problém s médii, kteří do velkých a sledovaných debat zvou podle nějakého zvláštního klíče...viz. debata idnes, kde byla bobo, které snad nedala ani 1%. Prostě média nové a malé strany totálně přehlíží a není to jen SSO, ale i piráti např.

11 0
možnosti

M75i28l54a87n 43B86u45r42e55š

25. 1. 2014 14:33

A vy jste skocil na spek komu, pane chytry?

0 7
možnosti

Řekům ještě ukážem! Kolik se dá zaměstnat ve státní správě...:-) Rv [>-] ;-(

12 0
možnosti
Foto

Další poznámka směrem ke Svobodným:

Zamysleli jste se někdy nad vašimi demonstracemi? 

To je totiž další symbol vaší neschopnosti. Někde poblíž centra Prahy se sejde cca 40 lidí na vámi svolanou demonstraci.... dobrá, tak 50, a vy si pochvalujete, jak úspěšné to bylo a přitom se tím jen zesměšňujete. To je skutečně charakteristické pro vaši činnost. To, sakra, neumíte nic pořádně zorganizovat? Jak se potom chcete podílet na řízení státu? Podle toho by to bylo stejně ubohé, jako dosavadní vlády.

1 2
možnosti

Nechápu, že proti tomuto návrhu neprotestuje Babiš, který sliboval hledat úspory. Tady jsou a ne malé. Takže Babiš to s těmi úsporami nemyslel vážně. Inu, sliby se slibují... A bude se utrácet dál...

13 0
možnosti
Foto

Když vy zaujímáte takové veselé postoje, skoro vás vidím s transparentem. :-)

0 4
možnosti
Foto

Zpráva o přerozdělování peněz ze zdravotního pojištění mi nějak unikla. Jestli se mýlím, tak se omlouvám, ale když jsem u zdravotní pojišťovny ZX, tak někdo nejmoudřejší z moudrých rozhodne, že peníze ode mne nepůjdou pojišťovně

2 0
možnosti
Foto

Nepůjdou mé zdravotní pojišťovně, ale jiné?

1 0
možnosti

Jistě, Svobodným se dá vytknout ledasco, ale jejich programový bod "zrušení/omezení nepotřebných státních úřadů a institucí" je naprosto zásadní požadavek pro zefektivnění fungování státního aparátu. Žádná jiná strana tento geniální bod v programu nemá.

Pokud pan Babiš hodlá řídit stát jako firmu, pak jistě ví, že v normálně fungující firmě, pokud se objeví potřeba personálně zajistit novou agendu nebo službu, tak

1) se nejprve zkoumá, jestli by tuto činnost nemohlo provádět některé z už stávajících oddělení, které provádí blízkou činnost a má rezervy v náplni práce

2) se dále zvažuje, jestli je výhodnější pro firmu, aby takovou činnost zajišťovala sama anebo je výhodnější službu nakoupit zvenčí od profesionálů

3) teprve až se proberou všechny stávající možnosti, může firma zahájit kalkulace, které ukáží pro&proti vzniku nového oddělení s novými lidmi.

Tedy, ptám se: Je opravdu nutné, aby kvůli "přerozdělování zdravotního pojištění vybraného od lidí mezi jednotlivé zdravotní pojišťovny" a nebo "regulaci železniční dopravy" vznikaly nové úřady a nabírali se noví úředníci?? Ne, to není otázka pro ČSSD, jejíž skleníkoví politici nemají ani selský rozum, ani neví, co je hospodárnost a šetrnost, ale velmi by mě zajímala odpověď nového ministra financí.

14 0
možnosti

4.bod : jde loni at za větší dotace - třeba řepka ;-D

4 1
možnosti

Mě by docela zajímalo jestli SSO udělalo analýzu neúspěchu (teď nemyslím hádku u piva a nebo souhlasné přikyvování nad hloupostí voličů) a zkusilo se poučit. Já osobně vidím, že SSO má potenciál, ale pokud se nezmění vystupování a částečně program, nemá u většiny společnosti šanci. Mám totiž obavu, že bez SSO zůstane stranou pro minoritu a taková jen těžko vyhraje volby. Mám pocit, že SSO je jako podnik který se pokouší vyrábět kvalitní výrobky, je dobře obsazen vzdělanými inženýry, ale nechápou že fungující podnik potřebuje také sales a marketing deparment a zpětnou vazbu od zákazníků.

4 1
možnosti

A co by měli dělat? Slibovat hory doly nebo rozdávat koblihy?

5 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky