Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

12. 6. 2009 10:09
Vidím, a co?

Kdyby jako vy myslel každý, jsme ještě na stromech.;-D

0 0
možnosti
F

fáfa.

12. 6. 2009 1:32
účelově lžete

Dobře víte že poslední reálná politická síla, která stojí mezi socany a komunisty, a jejich nástupem  k moci, je už bohužel jen a pouze ods. Jiná politická síla na to tady není, nebo snad chcete tvrdit že to budete vy ??? Kdo s postkomunisty skutečně uzavřel nějakou smlouvu byl váš velký učitel V.K.

Tak si dejte mokrej hadr na čelo. (btw. - kdo je nový kamarád pana prezidenta, s kým si momentálně rozumí ? - ano, je to Ing. Paroubek, pojí je společná nenávist k Topolánkovi)

Kdo vzývá velké koalice, a hlavně "rychle, rychle", musí se dohodnout... Je to přece váš guru, co to tedy kecáte ? On si vynucoval velkou koalici. (a to píšu  jako, právě proto,  bývalý příznivec V.K.)

Do voleb běžte znovu, nebo jak chcete, ale hlavně hloupě nelžete. Nazdar.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

12. 6. 2009 1:34
Re: účelově lžete

Jedna věc je zabránit vstupu komunistů do vlády, jiná věc je mít od komunistů (a najmě socialistů) radikálně jiný program.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

12. 6. 2009 1:28
Málo razantní

Váš článek na mě působí dojmem, jako byste nechtěl tvrdě prosazovat svoje programové priority, ale naopak se za ně omlouvat. Nevidím v něm jediný důvod, proč volit ZROVNA VÁS a ne někoho z řady jiných, kteří mají podobný program. Tvrdíte, že jste pravicová strana zklamaných voličů. Může to být pravda, ale taková prezentace je chabá. Voliči se zklamali jednou (mnozí více než jednou), mohou se zklamat zase. Chce to trochu života a tvrdě vpřed. Nemyslím si, že Lisabonská smlouva je slabé téma a že lidi nezajímá. Pokud se ho ale chcete chopit, musíte to vyřvat do světa, zatímco nyní spíše jenom šeptáte. A podobné to je i s ostatními tématy: buďto je nechte ležet, nebo je vymačkejte jako citron. Tenhle Váš článek byl, bez urážky, neslaný a nemastný. Tak příště snad lépe. ;-)

0 0
možnosti
TT

tolan

11. 6. 2009 21:34
To zase budou zbytečně vyhozené peníze.

0 0
možnosti
RR

rezjir

11. 6. 2009 18:36
Přeji svobodným mnoho úspěchů

ve volbách do Sněmovny.

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

11. 6. 2009 18:58
Re: Přeji svobodným mnoho úspěchů

děkujeme ;-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

11. 6. 2009 18:08
Zapomínáte na ženaté !

Začínáte volební kampaň a  nevite, že těch svobodných je výrazná menšina oproti vdaným a ženatým. Jo a ještě tady máme vdovy a rozvedený. ;-D

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 6. 2009 18:06
Docela tomu rozumím

ODS překročila hranice toho, co je spousta pravicových volčů ochotná tolerovat. To je samo o sobě špatné. Horší jsou ale důvody, proč to lidé z vedení ODS udělali. Jsou to důvody osobního prospěchu, mocichtivosti a zbabělosti. :-(

Vůbec se nedá spolehnout na cokoli, co lídři ODS říkají.  A členská základna proti tomu nic nepodniká - to znamená, že většina lidí není v ODS kvůli ideovým cílům, ale kvůli moci, kterou členství v takové straně přináší. V ČSSD je to podobné a situace v obou těchto stranách připomíná situaci uvnitř KSČ, do které vstupovali lidé velmi často pouze kvůli získání podílu na moci. :-/

Otázka je, jestli má SSO šanci a jaký postup je pro prosazení jejich cílů optimální.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 6. 2009 18:20
Re: Docela tomu rozumím

Já bych doporučoval nepouštět se do koalicí za každou cenu. Koalice s Železným a Tlustým nebo s Bobošíkovou - to povede jen ke kompromitování. To jsou lidé, kteří jsou v politice kvůli osobnímu prospěchu a i přes to, že se v minulosti totálně diskreditovali. Rv

Já bych doporučoval sázet na perfektně propracovaný program a srozumitelnou prezentaci. Na nedostatku srozumitelné prezentace a propracovanosti detailů zkolabovaly třeba regulační poplatky ve zdravotnictví. Je jasné, že času je málo, ale pokud přijdete s něčím špatně vyargumentovaným, skončíte hodně rychle. A to by byla škoda. Máte dost zajímavých nápadů, které by se měly dostat do povedomí široké veřejnosti, pokud možno v pozitivním světle.

0 0
možnosti
X

xyman

11. 6. 2009 17:21
Pane Machu..

a taky věříte, že za 11.září 2001 může CIA ?

0 0
možnosti
KK

Katka B.K.

11. 6. 2009 17:55
Re: Pane Machu..

Je to sice mimo téma - ale dovolím si připomenout, že pan Hájek (autor tohoto výroku) NEPODPOROVAL Svobodné, ale Libertas (=p. Železného)

/Jsem mluvčí Svobodných/

0 0
možnosti
KL

Klara L

11. 6. 2009 17:08
Já jsem chtěla volit

Svobodné a pak až ve volební místnosti jsem si s hrůzou všimla, že za tuto stranu kandiduje i pan Michael Semín. Váš program se mi líbil, ale pokud máte cokoli společného s tímto bigotním paranoikem a autorem nesčetných konspiračních teorií, tak s Vámi nechci mít nic společného Rv Radši se ho zbavte.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 6. 2009 17:52
Re: Já jsem chtěla volit

Na každé kandidátce najdete někoho, kdo je magor nebo zločinec. Důležité je, jak vysoko a jaký má vliv. :-P

Napište mi jedno: volila jste tedy jinou stranu, u které jste znala všechny kandidáty a věděla, že tam není nikdo jako vámi jmenovaný Semín? Zajímalo by mě, které bílá vrána to byla. ;-D

0 0
možnosti
X

xyman

11. 6. 2009 16:56
hm...

jestli machu, nerozeznáte ods od čssd, tak jste hloupý.;-D

0 0
možnosti
PP

parat

11. 6. 2009 17:05
Re: hm...

Jestli nerozumíte, jak to myslí, tak jste inteligentní.....

0 0
možnosti