Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stanislav Ševeček

9. 7. 2010 14:28
Vláda plánovaného udržování deficitů

Zkrátka, Vláda mírného rozkroku v mezích zákona si počká, až dojde k hospodářskému oživení. Pak bude "snižování deficitu" v podobě snižujících se schodků ročních rozpočtů při poklidném nárůstu státního dluhu ze současného bilionu a čtvrt na bilion a třičtvrtě prohlášeno za reformní záchranu našich dětí.

   Nedej bože, aby došlo v průběhu nejbližších let dokonce ke konjunktuře - pak by vláda styl, jakým dosud plánuje výdaje, tedy My ty prachy potřebujeme!, doplnila zlepšovákem Plánované příjmy budou vyšší a proto můžeme víc utratit ... vždyť máme povolené deficity v koaliční smlouvě, ne?!

0 0
možnosti

Richard Kába

9. 7. 2010 14:36
Re: Vláda plánovaného udržování deficitů

Je to zejmena smutne proto, ze velka cast obyvatel povazovala vitezstvi tzv. pravice ve volbach za velke vitezstvi a velkou porazku CSSD ideologie. Nyni mame nejsilnejsi a zaroven "tvrzenou pravicovou"* vladu od revoluce a ukazuje se, ze misto aby se chopila prilezitosti provozovat skutecnou pravicovou politiku, tak se chova prakticky obdobne jako levice. Tedy votevrit kohouty a nechat se vezt a kynout spokojenemu davu.

_______________________________________

* tvrzena pravicova -  znamena, ze oni to tvrdi, ze jsou pravicovi

0 0
možnosti

haes

9. 7. 2010 17:54
Re: Vláda plánovaného udržování deficitů

Souhlas. To jsme ale věděli už před volbami, že žádná z nynějších koaličních stran pravicová není.

0 0
možnosti