Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Myslím, že Váš návrh je akceptovatelný.

Já bych to jen doplnil o to, že výcvik těchto dobrovolných záloh by měl být zaměřen nikoli na klasické "frontové bojování", ale na nácvik partyzánského lesního i městského odboje.

Když nás zase někdo bude chtít obsadit, neubráníme se. Jako v osmatřicátem, jako v osmašedesátém... Ale po obsazení můžeme místo obvyklé kolaborace bojovat gerilovým způsobem. A na to bychom měli být připravováni.

4 1
možnosti
RK

Jistěže se neubráníte. Proto jsme také členy vojenské aliance, která nám má v případě potřeby přijít na pomoc. Ovšem až ve chvíli, kdy se sami chopíme zbraní.

4 0
možnosti
JC

Když jsme naposledy byli členy vojenské aliance, která nám měla v případě napadení přijít na pomoc, tak to byla právě ta aliance, která nás vojensky obsadila.

3 0
možnosti
RK

Tak v tom případě by např. Svobodní měli přehodnotit svůj program. Pokud vím, oni na NATO velmi spoléhají.

0 0
možnosti
JC

Já na NATO nespoléhám.

Každý se musí ubránit sám, nebo to musí udělat tak, jako to Češi dělají už dost dlouho - lísat se k momentálně silnějšímu a ve vhodné chvíli ho zradit a být tak zase na straně vítězů.

0 2
možnosti
LK

No, jo, ale kde vezmete peníze na vševojskovou armádu?

1 0
možnosti
JC

Jaká vševojsková? Já přece navrhuji výcvik gerilový, a i to jen dobrovolníků.

0 0
možnosti
Foto

Jasně, aby mládežníci, co se zhlédnou v anarchismu nebo náckovství (a že takových je...) měli vědomosti a praxi v tom, jak a z čeho vyrobit nástražný výbušný systém, jak otrávit vodovodní zdroj, na jaké součástky a zařízení se soustředit při snaze vyřadit dodávky el. proudu ve městě... Víte, armáda není klub rádoby partyzánů, respektive by taková být neměla.

5 0
možnosti