Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a vy furt nic ani vstup se moc nechystá ;-D

0 0
možnosti

Kde jste pane Machu byl se svoji udernosti Vy, byvaly, dlouholety clen ODS, milec a soucasne zamestnanec Klausova prominentniho spolku CEP a placeny clen dozorci rady st. spolecnosti MERA a.s., kdyz dnes proklinany Necas podepisoval vasemu guru Klausovi zlotrilou amnestii pro zlocince a kmotry? Kde jste byl, kdyz se lamal chleba a rozhodovalo se o pokryteckem navysovani dani, tunelarskem zpusobu cirkev.restituci, zhovadilem systemu II.pilire duchod. systemu, aj., podobnych zverstvech?

Tak bych mohl pokracovat dal, ze ano, pane hrdino!?

0 0
možnosti
Foto

Pro upřesnění z hlediska státního dluhu - Petr Nečas se stal předsedou vlády v červenci v roce 2010, nebyl tedy odpovědný za rozpočet roku 2010, ten sestavoval "odborník" Fischer a jednalo se o třetí největší schodek v historii ČR. První místo obsadil pravicový premiér Topolánek se schodkem 178 miliard Kč. Za léta 2011 a 2012 činil tedy schodek 323 miliard Kč, ten má na svědomí Nečasova vláda. Dívame-li se na historii vzrůstajícího zadlužení ČR, nějak se přestávám bát vlády Sociální demokracie. Pravicové vlády zadlužují tuto zemi úplně stejně, ne-li více. Mimochodem, onen rekordní Topolánkův schodek má na svědomí nejlepší ministr financí Evropy a možná i světa Miroslav Kalousek. Co se týče schodku - nejlépe si ČR vedla za Klause a za Zemana. To je realita.

0 0
možnosti

Z86d19e74n23a 68K65o96č41í

25. 6. 2013 19:54

Oni tu zadlužovací spirálu začali, takže asi tak na vysvětlenou ;-)

1 0
možnosti

Zrušením dávek by se nejen ušetřily stamiliony, protože mnozí pobírají dávky zbytečně, ale částečně by se tím vyřešila i cikánská otázka.

0 0
možnosti

Aktuálně opět předvádíte, proč jste nevolitelní! To vypadá na dištanc na pár pětiletek, nejspíše je někde u vás nějaká systémová chyba.

0 5
možnosti

V Irsku podobná  strana měla dlouho také pouhá dvě procenta, Nyní zvítězila s 27%!!!

3 0
možnosti

Velmi bych prosil, kdyby mi někdo rozumně, konkrétně a srozumitelně vysvětlil, co je na programu Svobodných populistické. Děkuji předem.

2 0
možnosti

No prý když nebudeme v EU, tak umřeme hlady:-)

0 2
možnosti

Jak dlouhodobě zjištuji, je moc velká tragedie pro všechny, že většina lidí vůbec neví, co jsou to náklady zaměstnavatele a daně. Lidé vůbec nejsou schopni pochopit, že snížením daní se jim zvýší plat, že zaměstnavateli se sníží náklady a může zaměstnat další nezaměstnané a tím, že zvýší produktivitu a tím, že vznikne víc firem díky nižším nákladům, vznikne konkurence, takže platy budou růst díky konkurenci firem a podle zvyšování produktivity. Je zajímavé, že osmák to pochopí, ale polovina dospělých ne. Nepochopím, proč lidé nechtějí, aby se jim zvýšil plat nebo dokonce rostl a nebylo by to na dluh.

4 0
možnosti

Kdybyste měl stokrát s nadpisem pravdu a přestože demisi Nečase a jeho vlády upřímně vítám - vy osobně, vaši spolustranící i váš guru Klaus v mých očích nesaháte Nečasovi ani po kotníky.

3 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli guru Svobodných je nebo byl V.Klaus, ale váš plivanec je bez jediného argumentu,  jak je u plivanců běžné. Takže plivete dobře, ale myšlenka žádná.

0 0
možnosti
Foto

nejvíc mě přkvapuje, že to nedokážete ani Vy.:-)

0 0
možnosti

No pěkný článek, ale jak se říká papír (elektrika) snese vše. Poklud budem psát a plakat a čekat, jak ta panenka v koutě, nic se nezmění. Každá politická partaj potřebuje osobnost. Osobností byl Václav Klaus, ale přiznejme si, že i Milouš Zeman, JYrka Paroubků, svým způsobem i Stáník Gross a MYrda Topolánek. Totální nulovou byl naopak Špidla a je Bohouš Sobotků, ale i jeho jmenovec Přemda, kterej v prezidentské volbě porazil BoBo;-D, popřípadě Hašek (a spousta dalších). Petr Mach se bohužel řadí to té skupiny. Co dělaj Svobodní za akce, prakticky nic. Kdyby p. Mach studoval za bolševika, tak by povinně četl dílo VILenina "Stát revoluce" věděl by co to znamená přejít od menševické pasivity k bolševické aktivitě. Změnu od zeleného stolu nedocílí, ale Leninským terorem taky ne. Naprosto by stačilo, kdyby Svobodní získaly vůdčí osobu typu Klause, Zemana či Paroubka. Ti také nečekali, neplakali, ale konali. Slabá osobnost, byť třeba postavy ohromné, jako byl tvarohový Péťa, kterou bylo úspěšně manipulováno, tak po použití skončí velice neslavně. O tom by mohl i Špidla povídat  ;-D

1 1
možnosti
Foto

pokud se tolik zajímáte pane Kantorku, co Petr Mach a Svobodní dělají, na http://www.svobodni.cz se toho dočtete vrchovatě

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky