Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71i10ř60í 12R63o93d

27. 1. 2013 19:13

Jaký že to máte recept na snížení zadlužení státu Vy?  Já osobně jsem rád, že tato vláda je jedna z nejzodpovědnějších za posledních 20 let. Stojíte na zemi nebo lítáte v oblacích?  Tušíte, jak bude zvyšovat díru v rozpočtu současná opozice, že kritizujete vládu? Tušíte, co je politicky průchodné? Děkuji za odpověď.

0 1
možnosti

Tato vláda zadlužuje ČR zatím snad nejvyšším tempem v historii. 

Zrovna svobodní jsou myslím jedinou stranou, která vyrovnání státního rozpočtu spočítané.. http://www.reformy.cz/zpravy/mach-jak-vyrovnat-statni-rozpocet-bez-zvysovani-dani/

1 1
možnosti

Jedinou možností je, zbavit volebního práva všechny pobiratelé dávek. Kdo není přínosem, neměl by rozhodovat o dělení financí!!!!

3 0
možnosti

Tohle je sice hezké, ale nabídli jste volitelnou alternativu? Nenabídli.

.

Jen mdlý pán s charismatem slupky od banánu mumlá svoje dávno překonané ultraliberální poučky, které jako kdyby vypadly z 80. let! Podívejte se, jak například dopadla divoká privatizace hromadé dopravy v Británii! Jak dopadla preference individuální automobilové dopravy v USA!

.

Podívejte se do Dánska nebo Švédska, kde mají "fungující komunismus" a jak jim to tam funguje! Proč se tu snažíte zavádět jakýsi extrémní sociálně-nepřátelský experiment, který v navrhované podobě nemůže fungovat?

5 10
možnosti

Mdly pan s charismatem...?!? Volis podle ksichtu a nebo podle toho co strana nabizi?. Co pak provede je jina.

7 1
možnosti
Foto

Žádná demagogie, ale hezky fakta a čísla. To potřebují občané slyšet :-)

13 2
možnosti

Když jsou ty vaše myšlenky tak geniální, můžete nám vysvětlit, proč ještě za ta léta neoslovily masy lidí? Kde jste udělal vy a další soudruzi ze Svobodných chybu?

10 29
možnosti
Foto

Chyba není v SSO, ale v občanech. Svobodu nikdy nezažili a neumí si ji představit. Touží po paternalistickém státu, touží po ochranné atmosféře státu. Mají jednu ruku dlouhou. Tu, která by chtěla od státu jen brát. A nevidí svoji vlastní druhou ruku, která to (a o hodně víc) musí platit.

Vlastně to ve volbách vyjádřili jasně: chtějí zpět komunistické teploučko a smrádek. A mají krátkou historickou paměť. Možná četli komunistický volební program z roku 1946 a už zapomněli, jakou medicínu jim komunisti předepsali v roce 1948 a v 41 letech následujících.

41 4
možnosti
Foto

Buďme realisty - kdo očekával od slepence populistické strany a dvou byznysprojektů pravicovou politiku?

17 5
možnosti

J70a79n 70V52e33s12e39l84ý

7. 11. 2012 19:27

Buďte realista - kdo věděl když volil, že tohle bude vládní koalice?

1 2
možnosti

Hezký výčet, ale jak přesvědčit většinu (altruisty), aby neodírala menšinu (myslící zodpovědné jedince), toť otázka v době, kdy kapitalismus dostává na frak na celém světě.;-(. Úkol zřejmě nemá řešení. Co Vy na to pane doktore?R^

13 1
možnosti

Pěkné shrnutí, pane Machu. Gratuluji!

23 6
možnosti

Nevím proč autor článku bečí, vždyť levicové strany stále poukazují na rozdíl mezi dělnictvem a živnosti. Tak pravice zvedla živnostníkům odvody a opět špatně. A pokud přijde levice a dodá registrační pokladny, minimální daň, tak co pak, zase budete brečet? Anebo je to tím, že nepopulární kroky zavádí právě pravice?

6 12
možnosti
Foto

To, že o sobě někdo prohlásí že "je pravice", z něj přece ještě pravici nedělá.

20 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 5
možnosti

Přesně tak, stačí se jen podívat na První republiku, všechna ministerstva tehdy měla dohromady polovinu zaměstnanců co má dnes jen ministerstvo financí.

21 2
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7761x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky