Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Petr4905

7. 1. 2012 9:46
Lituji ty zastánce

současné EU, kteří tu "musí" obhajovat neobhajitelné.

0 0
možnosti
MG

bitkar

9. 1. 2012 11:14
Re: Lituji ty zastánce

ja ne :)

btw: pane Machu, piste! casto, hodne! diky

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

6. 1. 2012 12:59
jsem zvedavej kdy bude chtit EU podil z toho

jak nas ty nejvetsi .... oje.... myslim tim ty v PCR;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JC

Jarcho

6. 1. 2012 12:50
EU zjevně zapomněla na zloděje a lupiče.

Přece i krádeží se přesouvají finance a tak i krádeže a loupeže by měly být zahrnuty do HDP.

1 0
možnosti
A

agent_A54

26. 1. 2012 10:12
Nebojte, to až si lidi zvyknou

bude na pořadu příště.... Ještě se ale zapomnělo na mafii, na HDP z drog a HDP z keců po hospodách... Pak snad ještě bude HDP z toho co se Vám honí v hlavě, HDP z masturbace (kouknete se třeba na péčko na internetu a oni to z toho odhadnou...), pak ještě HDP z vyměšování... až se z toho všichni pos... a to zjevně zdaleka není vyčerpán veškerý potenciál... ;-D

0 0
možnosti
H

habit-.!..

6. 1. 2012 9:27
... to buďme rádi, že se zatím nemusí započítávat...

... jiná drobná výdělečná činnost - až budeme muset přiznat i čórkaře, kovolovce a podobné profese... inu peníze nesmrdí... na rozdíl od Brusele...

R^

0 0
možnosti
JH

Jiří Heincl

6. 1. 2012 7:17
Statistický úřad

Snad každý podnikatel, který někdy musel vyplňovat statistický formulář, potvrdí jak pitomé otázky mu byly kladeny. Jako příklad uvádím počet zářivkových trubic spotřebovaný za rok po čtvrtletích nebo spotřeba uhlí nikoli v tunách, ale v megawattech a podobně.

0 0
možnosti
II

izak__

6. 1. 2012 9:04
Re: Statistický úřad

No ja teda skoly mam, ale mi predci zadne skoly nemely, vrtali se v hline a takove bekarny by je teda nikdy nenapadly ;-)

Ale zato na rozdil od EuroEkoZemedlecu vedeli, ze hnuj, se musi nechat vymrznout a nektery i preventivne vykvasit ... cizm jsem chtel rict, ze vim z ceho je ta Ekoly ... z nakazenych exkrementu ... a to ti lide studovali zemedelske VS ... a pritom se me mohli pani profesori zeptat, ja bych jim to vysvetlil, uz jsem zasili VS zemedelce, co tvrdil, ze brambory se sklizet jeste nebudou, ze sel na pole a ty co byly nahore byly zelene ;-))

Takze vic takovych odborniku a bude opravdu hur a hur, vrchnost bude vydavat nesmyslna narizeni a prosty clovek se selskym rozumem se bude jen divit, doufam, jednou vezmi vidle a pujdou ten hnuj vykydat.

0 0
možnosti
PP

capellen

5. 1. 2012 23:14
Soudě podle nových daní ze sladkých nápojů

obávám se, že brzy přijde napřetřes Fantomasova "Daň z práva na život".... víc už na poplatnících stát fakt nezíská....

0 0
možnosti
II

izak__

6. 1. 2012 8:45
Re: Soudě podle nových daní ze sladkých nápojů

Dan za zivot prijde, az zde budou vladnou muslimove (pravo Sharia) ... moje dan bude ovsem vykoupena krvi, mi odbojni Slezane riznuti vikingy a nemci muslimanum sekame hlavy a napichujem na kuly (mato tady tradici, kdyz zde naposledy vykrikovali ze jme podradni lide, tak to tak skoncilo), i ty Rusy jsme braly jako okupanty i kdyz nam z Prahy tvrdili, ze nas prisli osvobodit ...

0 0
možnosti
EZ

Emiliano Zapata

5. 1. 2012 21:36
Bylo by rozumné vystoupit a zachovat si jen volný obchod!

Tomu se můžu akorát smát, protože jestli budeme mít volný obchod rozhodují dvě strany a to v tomto případě my, a EU. Vzhledem k naší hospodářské síle si nedělám iluze, kdo by diktoval podmínky.

0 0
možnosti
K

kion121

5. 1. 2012 22:44
Re: Bylo by rozumné vystoupit a zachovat si jen volný obchod!

Měl byste si přečíst něco níže experteRv

A myslím, že třeba Němci budou obchodovat s kýmkoli, s kým to bude pro ně výhodné a nějaká politika jim může....

A ten portugalský komunista si může celou EU strčit do zádele.

9 0
možnosti
EK

Ewiczek

5. 1. 2012 19:45
a co domaci prace?

Ja bych navrhovala, pokud prijdou s tim, kolik by asi manzel zaplatil manzelce za sluzby... ci kolik by si clovek sam sobe zaplatil na najmu.. ze by se jeste prihledlo k cene prace v domacnosti. Jakoze zamestnana "mamka" ma druhy "prijem" jeste za to, ze doma vari, pere, uklizi... co?? To by taky mohlo projit...

Tohle je absurdni.............. OMG!!

1 0
možnosti
PBPS

Pavel Brno po smazání

5. 1. 2012 20:15
Re: a co domaci prace?

Jo jo, to si pamatuji z totáče - když si rodina postavila RD, přišlo zdanění z národního výboru - odhad odvodů z teoretické mzdy pro členy rodiny, popř. kamarádů, kteří pomáhali.

1 0
možnosti
P

pěnice

5. 1. 2012 18:00
Proč si myslíte,vážení,

že se tady objevují příspěvky obhajující Eu a euro. Jsou to především ti, kteří jsou přisátí na peníze a různé dotace z EU, kteří z toho mají prospěch a pak rodiny těch úředníků, kterých tam je ,jak říkají Slováci , neúrekom. Kdo z Vás to má ??? Jistotu statisíců, zodpovědnost žádná, docházka do práce podle nálady, no neberte to. A práce ?? No třeba vymyslet, jak škodí rajská omáčka ovzduší.

11 0
možnosti
II

izak__

6. 1. 2012 9:10
Re: Proč si myslíte,vážení,

No za fasistu taky byly vsude haknkrojece a plakatky, za bolsevika rude hvezdy, srpy kladiva a plakatky s propagandou, za eu zlute hvezdicky, plakatky a propaganda .... ten samy rezim, jen modernejsi podminky, tedy se nam zije lip, ale porad to neni ono, chybi zdravy rozum.

0 0
možnosti
K
PBPS

Pavel Brno po smazání

5. 1. 2012 20:46
Re: Souhlas

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7697x
Petr Mach. Ekonom a politik. Vysokoškolský učitel. Lídr kandidátky koalice SPD a Trikolory pro volby do Evropského parlamentu.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky