Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J53a61n 79H31á41l52a

27. 7. 2020 14:34

Myslím si, že v bodě 3 je chybný předpoklad (resp. příliš zjednodušený) - vyléčit s následky není to samé co vyléčit zcela. Vy to zvažujete jako jedinou veličinu (resp. stav). Jenže vyléčit s následky např. 80% kapacita plic je dosti problematické vyléčení.

0 0
možnosti
Foto

Pokud prof. Ing. Stanislav Kmoch, CSc. vedoucí laboratoře pro studium vzácných nemocí při první lékařské fakultě v Praze, který studuje covid a covid je 361 vir, který studuje a, který uvádí, že virus je shluk proteinů, jež v sobě udržuje vodu a proteiny. Pokud jej v teplém počasí vyplivnete , než dopadne na zem odpaří se uschne. Nemůžete jej získat dotykem. Naše pokožka je součástí imunitního systému. Proti viru máme na pokožce proteiny, které trčí nahoru. Vir, který se vám dostane na pokožku vir se nalepí na proteiny a proteázy začnou vir žrát Covid-19 je kapénková nákaza a vyžaduje delší kontakt lidí. Není tam přenos dotykem na kliku a podobně. Rouška má smysl u toho, kdo smrká, kašle, jinak se jedná o placebo efekt. V případě covidu se nejedná o pandemii ale o nemocnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 440x
IT Architekt, manžel, otec 4 dětí, t.č. pracující na projektech v zahraničí. Občas se snažím přispět svojí troškou do mlýna v diskuzích na politická, či jiná témata.

Seznam rubrik