Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně hlavně zajímá skutečný počet úmrtí na C-19. S více stran jsem od odborníků četl, že 65 % zemřelo na jinou závažnou chorobu ale protože "testem" byl zjištěn onen hrůzný vir šel do statistiky C-19, který je mimo jiné s porovnáním úmrtí v chřipkové sezoně zanedbatelný. Mnoho pokřiku pro nic.

V Čechách zemře na chřipku 1800 lidí ročně, ale je poplach kvůli 400 na C-19 a z toho většina ještě zemřela na jinou nemoc. Nikde není uvedena statistika věku zemřelých na C-19, byla velice zajímavá.

-------

Pane doktore, co mám napsat o umrtí tohoto pacienta? Sestro napište covid -19. Pane doktore ten muž má ale 24 bodných ran? Tak napište covid -19 s komplikacemi.

0 0
možnosti
Foto

Bezva. Tak vyberte jiný, přesnější ukazatel.

Abyste rozuměl, jetliže jsou úskalí známá, je počet nakažených postačujícím ukazatelem, zejména známe-li další faktory.

0 0
možnosti
Foto

Počet falešně pozitivních testů je podle mě výrazně vyšší než 0,1%. Testy jsou navíc různé, metodika testování se liší.

0 0
možnosti
LV

Podle mě taky, ale nikde jsem nedohledal, kolik to vlastně je. Ona je vyšší zřejmě i ta falešná negativita, což je dáno nízkou citlivostí těch testů. Nízké nálože nezachytí, a otázkou je, kolik takových nákaz za kviduje imznitní systém jedince a kolik se jich pak skutečně rozvine do nemoci.

0 0
možnosti
LV

Geniální! Fantasticky zpracované! Tleskám a velebím. Moje postupy jsou proti těm Vašim velmi zjednodušené, proto jsem rád za Vaše precizní zpracování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 441x
IT Architekt, manžel, otec 4 dětí, t.č. pracující na projektech v zahraničí. Občas se snažím přispět svojí troškou do mlýna v diskuzích na politická, či jiná témata.

Seznam rubrik