Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsme si rovni, protože máme všichni jenom čtyři zuby moudrosti.

0 0
možnosti

Kdosi pravil, že : ,,Všichni jsou si rovni tehdy, když se narodí.Časem se začneme oddělovat různým náboženstvím, odlišnými názory, jazykem, barvou pleti....Kéž by jsme všichni zůstali těmi nevinnými dětmi, které si navzájem neškodí.“

Faktem je,že popel vše srovná...R^:-)

0 0
možnosti

Rozhodně ...si nelze namluvit rovnost nerovné lží a rovné pravdy,rovnost tmy a světla, tepla a zimy,rovnost Satana a Ježíše,rovnost isisistů a křesťanů,morálky a zhovadilostí, rovnost prolhaných liberálně ateisticko - svobodozednářských politiků a zchudlých volících ovčanů, slyšících na pastvu,,demokracii,pravdu, a spravedlnost.To vše používá zlodějský, pedofilní ,pracovně negramotný politik, aby sobě navál voliče, třeba i na prachy a koblihu. OVŠEM zloděj a pedofil hovořící o lásce a demokracii není demokrat a milovník ovčanů, ale zloděj a pedofil s upravenou historií...doporučující bludy i partnerství pro všechny!Potom vítejte, vítá Vás Sodoma a Gomora... NWO !!!

0 0
možnosti

V tomto světě si nejsme rovni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 440x
IT Architekt, manžel, otec 4 dětí, t.č. pracující na projektech v zahraničí. Občas se snažím přispět svojí troškou do mlýna v diskuzích na politická, či jiná témata.

Seznam rubrik