Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Darida se prý zranil a tudíž je šance, že hrát nebude... V osmifinálovém play off se může stát cokoli a pokud se naše repre pochlapí, nemusel by to bát v neděli náš poslední zápas. V obraně jsou Nizozemci zranitelní...

0 0
možnosti

Němci se vždy rozehrávají pomalu, ale v play-off jsou silní vždy. Španělé se zvolna rozehrávají a jejich síla roste. Napri tomu Holanďané už svůj prach vystříleli. Začínají uvažovat o odchodu z hřiště, to o velkém sebevědomí opravdu nesvědčí.

Z Budapešti je necelých 300km do Zagrebu, kde jsme s tímto soupeřem sehráli překrásný zápas v semifinále Eura 1976. Věřím, že nyní budeme stejně úspěšní.

0 0
možnosti
Foto

Ať si říká kdo chce co chce, v záloze chybí konstruktovní hráč schpný dát na 10 - 50 metrů přesnou přihrávku, poslat balón za obranu na nabíhajícího útočníka. O jednom, kterému slávista Šilhavý dal před ME vale, protože prý není dostatečně běhavý a jen poplivuje. Z toho, co jsem zatím viděl, mi nepřišlo, že by naše záloha byly nějak běhavá.

2 0
možnosti
Foto

V33í45t 72H91a69s64s67a40n

24. 6. 2021 20:09

Tomuhle článku nemám co vytknout, podobně to vidím i já. Bravurně napsané. 

Snad jen dodat, že převedená kvalita hry a konečný výsledek zápasu s Nizozemskem zcela jasně ukáže rozdíl mezi tímto mužstvem a mužstvem z roku 2004. VH

1 0
možnosti

český fotbal je je jaký je, ligy je spíše kopaná než fotbal, technika není důležitá, důležité je skopnout soupeře, když hrozí průnik. Fotbal byl dekády zkorumpovaný, talenty moc nevidět. Co by pak autor glosy chtěl? Už to že jsme porazili Skoty a nepohráli s Chorvaty byl menší zázrak. Současný fotbal je o penězích, kdo je do klubů necpe, ten sklízí podprůměrný fotbal. Koukat na českou ligu je někdy opravdu utrpení. A nuda. Myslím, že Šilhavý uspěl už jen tím, že jsme postoupili ze skupiny. Když přejdeme přes Holandsko bude to podle mě super úspěch.

2 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik