Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podobný gol jsem viděl i u reprezentačních brankářů např v zápase Izrael-ČR nebo na posledním EURU španělský brankář

0 0
možnosti
JR

J37i94ř66í 21R57y45s

6. 8. 2021 21:07

Takový kiks se stane každému. Zásadní chybou je malá domů přímo na branku.

1 1
možnosti

Kiks se stane každému, ale Kolářovi se to stává každý třetí zápas.

0 0
možnosti
Foto

Na jednu stranu je fakt, že rychlá překvapivá rozehrávka je nejúčinnější z prvního dotyku - z tohoto pohledu bych průšvih Kolářovi nevyčítal. Na druhou stranu v dané chvíli, kdy byla Slavia lepší, pár minut před poločasem, prakticky v nejdůležitějším utkání sezóny a hlavně v situaci, kdy ho nic nenutilo ke spěchu a kdy tím týmovou snahu zazdil, šlo opravdu o tragický kiks.

Snížil svou tržní cenu, ale v případě neúspěchu připravil i klub o peníze z LM.

3 0
možnosti
OD

Tohle je takové to pravé české psaní. Pan Macho je zmítán emocemi, tak si našel terč a honem se do něj trefuje.

1. Prostý pohled do dlouhodobých statistik by pana Macho poléčil z poněkud arogantních řečí o tom, jak Kolář nestačí na úroveň "velkoklubu".

https://cs.wikipedia.org/wiki/SK_Slavia_Praha#Evropsk%C3%A9_poh%C3%A1ry

Ono je to spíše tak, že SKS měla dvě výjimečné dobré sezóny, ta letošní ovšem zapadá do dlouhodobého průměru.

2. Kolář se chová stejně jako Macho a mnoho dalších fanoušků, kteří na základě minulých dvou sezon došli k mylnému pocitu, že SKS patří k elitě Evropy. Chápu, že je těžké se po letech zoufalství nevézt na vlně emocí, ale opět je to jen lhaní do vlastní kapsy.

3. Zápas v Budapešti prohrála SKS nikoliv chybou brankáře, ale neschopností dát gól a celkově nevalným výkonem celého týmu.

Pan Macho se rád kriticky vyjadřuje k výkonům ostatních českých klubů, jako novinářský matador by se měl vyvarovat fanouškovské emocionality a nesoudnosti, která je obecně příznivcům SKS tak vlastní

1 2
možnosti
MV

Při čtení jsem si říkal, že pan Macho by měl přestat kafrat a jít sám na hřiště předvést, jak se to dělá.

0 0
možnosti
MK

Nejsem Slávista. Ale živě si pamatuju na řadu mezinárodních zápasů, kde právě Kolář byl tím, kdo zachránil Slávii body – a byl pro Slávii nejdůležitějším hráčem na hřišti (v pozitivním smyslu). Asi právě i kvůli tomu jeho klidu....

Takže já bych nekamenoval... :-)

3 0
možnosti

Jen žáčkové se při zpracování dívají na míč. Špičkový fotbalista si to nemůže dovolit, protože by ztratil přehled. Ale brankář před brankou si chybu dovolit nemůže. Tudíž musí udělat to co žáčkové

Ale musíme si říci, že chyby se stávají. Třeba mnozí fandové vyčítají chybu Čechovi při utkání s Tureckem. Ale chyby se prostě stávají. Každému. Dokonce i mě :-P. Ale chyby jsou od toho, abychom se poučili a vrátili se zpátky na zem. To je podle mě rozdíl mezi chybou Čecha a Koláře. Čech se vrátil na zem a podobné chyby dál nedělal. Kolář ne. Tudíž výjmečný souhlas s naštvanými fandy. Kolář potřebuje vrátit na zem a vypadá to, že za současné situace není schopen sebereflexe.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená smutná karma :-(

6 0
možnosti
JF

J60i34ř46í 10F11o38g88e16l

5. 8. 2021 18:02

Ostuda hned od začátku.

0 0
možnosti
Foto

Karma, ale co čekat od fotbalistů. S finální fází mají problém všechny české kluby. Psychika, psychika a zase psychika. Kolář;-D

0 0
možnosti
JL

Zápas jsem neviděl, ale viděl jsem tu malou domů, Kolářovu chybu a následné reakce jak brankáře, tak trenéra. Zaznamenal jsem i chybu, kterou Kolář udělal s Teplicemi - kdy komicky kličkoval před útočníkem, který mu míč sebral. - Nerozumím tomu, ale řekl bych, že tím kariéra Koláře končí, zůstane doma a bude rád, že bude kopat ligu. Jsem fakt zvědav, zda ho ve středu nechají sedět na lavičce, bylo by hloupé, kdyby ho zase nasadili. Ale to je věc klubu, zda chce hrát Ligu mistrů nebo dávat šance pošramocené psychice nešťastníka, kterého magor ze Skotska nakopl do hlavy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik