Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Šilhavý zajistil postup na Euro a byl za to vyštván. Takhle si fair play opravdu nepředstavuju.

0 0
možnosti
KK

Postup na Euro, kde bude hrát poprvé v historii 24 týmů. To je povinnost. Pro nás ta kvalifikace měla výt hlavně pro to, aby se podařilo sestavit kostru týmu pro ME. Což se tedy Šilhavému opravdu nepodařilo. A na ten fotbal se fakt nedalo koukat. Oslavovat výhru nad Moldavskem, kde hrají převážně hráči druhé rumunské ligy, to je k pláči. Atd,atd.

0 0
možnosti
JP

Měl odejít už po minulém EURU, které je sice považováno za úspěšné, ale mužstvo mělo na víc. Čtvrtfinále jim prohrál on, několikrát se ukázalo , že to není trenér pro medailové úspěchy. Ale po té tragédii Vrba apod. byl po dlouhé době dobrým trenérem. Je si však třeba uvědomit skutečnou realitu "úspěšného" postupu. Dnes tam postupuje kdekdo a týmy jako Moldavsko či Albánie by pro nás dříve byly trpaslíky na vylepšení skóre. A šance na zlepšení? Snad jedině Trpišovský, i když je asi velký rozdíl mezi klubovým a reprezentačním fotbalem (viz. Vrba).

0 0
možnosti
RK

R50a55d84i97m 24K23a57l97a77s

22. 11. 2023 14:27

Šilhavý měl skončit, ale zase bych si nedělal iluze... Náš fotbal je momentálně opravdu slabý a výsledky tomu tak nějak odpovídají.

Chybí nám přímočarost, schopnost přejít jeden na jednoho, něco vymyslet. Vždyť ten Kušej vypadal v pondělí v naší sestavě jako člověk z jiného světa. On hrál fotbal, ten soudobý. Naše rozvážné přihrávky na spoluhráče v naději, že ten něco vymyslí a vezme to na sebe jsou jen čekáním na to, až nám soupeř míč sebere. A tak hraje většina... To nebude náhoda. Před třiceti lety by to možná bylo fajn, ale co s tím dnes?

2 0
možnosti
Foto

Šilhavý byl tragický omyl.

Sestavy dělal podle generátoru náhodných stavů.

2 2
možnosti
Foto

Měl už odejít dobrovolně dávno. Tahle kvalifikace se hrubě nepovedla. Postup na Euro z této skupiny bych jako trenér zvládl i já a troufnu si říct, že i lépe

2 1
možnosti
DK

to víš že jo...

0 0
možnosti
DK

Naprostý souhlas

0 0
možnosti
SD

Co to tady ten pán píše za nesmysly. Šilhavý měl odejít už po minulém Euru. Zavinil naše vyřazení s Dány, když vyhodil výborného Kadeřábka a nahradil ho chybujícím Bořilem. Jediný zápas, který se povedl byl 1. zápas s Poláky. A zápas s Moldavskem, vždyť byli Moldavané 60 minut lepší, my měli kliku, že neproměnili šance. Dále případ Barák a další přešlapy, když staví hráče, kteří ve svých klubech nehrají, ale bylo toho daleko víc.

3 0
možnosti
FG

A Barák ve svém klubu hraje stabilně ?

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si podotknout, že pokud se někdo vyjádří vůči panu Šilhavému kriticky, nemusí to být ausgerechnet člen sparťanské veřejnosti.

V naší první lize hraje cca 16 klubů; proto mi připadá zvláštní, že pan autor, který se prezentuje jako příznivec jednoho konkrétního z nich, 14 klubů ze zbytku ligy nezná.

1 0
možnosti
OD

O22t47a 12D16v91o91r90a98k

22. 11. 2023 12:01

On si vždy musí kopnout do Sparty. Zřejmě by bez toho nemohl dopsat příspěvek

1 0
možnosti
KK

Postup na EURO 2024 bychom neměli oslavovat jako úspěch. To má být samozřejmost, suverénně nejslabší skupina a my se klepeme o postup v zápasu se 157. týmem světa(a nebýt vymyšlené ČK jsme se klepali až do konce). Vám se ten fotbal jako fakt líbil? Sedm z osmi zápasů kvalifikace bylo nekoukatelných. Šilhavý měl být pryč už dávno.

7 0
možnosti

Je to evropská rarita, když rezignuje trenér po postupu na Euro, přesto se domnívám, že Šilhavý odchází v pravou chvíli.

Zdroj: https://macho.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=809332

Co si o tobě pomyslí na vesnici? Má škodovku, chalupu, jezdí do Jugoslávie a ty ho chceš opustit

Ono je jedno, jestli je to rarita či ne. Jeho trénování stálo za starou belu a tudíž odchází dříve než bude odejit. Kdyby kvalifikace byla skutečně tvrdá jako před dvaceti lety, nepostoupil by. Fakt, že postupuje skoro každý, nás na toto ME dostal. Ne Šilhavý.

Co se Coufala týče, tipl bych si, že se jen špatně vyjádřil. Předpokládal, že to zachrání ostatní (ale neviděl jsem, mohu se mýlit)

1 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 19,19
  • Průměrná čtenost 1485x
Volný publicista, spolupracovník magazínu Hattrick, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik