Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Jako Slávista můžu říct, že máte pravdu.

0 0
možnosti
PS

P24e52t83r 10S67k61á92c89e69l

4. 10. 2020 21:05

Třeba mne označíte za generála po bitvě, ale nasazení hráčů do utkání též ovlivní výsledek. Příklad - vysoké hráče v útoku postavíme od začátku a po 60. minutě je vystřídáme svěžím "rychlíkem", který má proti unavené obraně soupeře velmi velkou šanci jim utéci, prosadit se. Bohužel, nasazení hráčů v utkání proběhlo přesně naopak. Proč?

0 0
možnosti
MP

Milane, nejste vy na tu Slavii tak trochu macho?;-D

0 0
možnosti
IM

I12v24a25n 14M35i27n52á18ř

3. 10. 2020 16:03

Pravdou je, že Slavia měla vyhrát již ten první zápas. V druhém měla smůlu, přesto se však nedá říci, že byla lepší. Pokud dokážeme být zcela kritičtí a ne zaslepení, můžeme označit současnou Slávii za dobrý evropský průměr - nikoli však tým, patřící k elitě.

0 0
možnosti
ZK

Do značné míry sopuhlasím. Dávat ale za vzor Viktorii Plzeň za vzor poté, co předvedla proti Beer Ševě výkon přímo eunušský, může snad jen sládek Prazdroje.

1 0
možnosti

Pravda je,že třeba proti Realu by tu penaltu Dány opakovat nenechal.....;-D

2 0
možnosti
JH

J98a84n 49H68o83r63a

2. 10. 2020 19:42

...také patřím již šedesát let do sešívaného tábora, takže lehký Burešovský střet zájmů u mě taky je a navíc jsem ze středy viděl jen výseče, ale měřeno optikou jarních "posoučkovských" výkonů jsme si snad ani postup nezasloužili; snad jen první pražský poločas byl od nás nadprůměrný, ale potom od druhé půle (jednak Trpišovský černý převlek za bílý) nepochopitelný "zález" a nekombinace, ustrašenost. Středu hodnotit nechci, viděl jsem toho málo, ale chceme-li hrát rozehrávku přes Koláře, jehož dlouhé a tak ze 40 procent nepřesné nákopy vyřazují zálohu, unavují útočníky a nebaví diváky, potom při slabé produktivitě kromě naběhaných kilometrů budeme nad soupeři vyhrávat těžko ...

0 0
možnosti
Foto

Milý autore, jsem Slávista a tak asi nebudu tím správným. Minulý rok předváděla něco, co hraničilo se zázrakem. Sponzor by takovému klubu přidal na nákupy a zkusil proniknout do absolutní špičky. Určitě by potěšil střelec typu Zlatana Ibrahimoviče. Zázraky by asi pokračovaly. Pak ale se ale stalo něco, co je v našem fotbale běžné. Slavia prodala Součka a Krále, tedy pilíře zálohy schopné vstřelit i góly. Odešel pan Nezmar, který byl pro Trpišovského druhým já. Slavie nemá další esa v rukávě a měli by dát Trpišovskému čas a peníze na přebudování týmu. Postup ze skupiny a obhájení titulu bych považoval za zázrak č. 2. Nicméně asi dorostla genereca "20" kdy nám z nevysvětlitelných důvodů doroste repre, která boduje v Evropě nebo ve MS. Držme palce Trpišovskému i dalším trenérům, aby česko mělo aspoň jako letos tři týmy v EL a těšme se na generaci nových hráčů v repre.

1 0
možnosti

"Mnozí se shodneme, že například způsob hry Viktorie Plzeň je často divácky atraktivnější než slávistický." Pane to se neshodneme. Včera nám to ta parta "důchodců" v Izraeli předvedla. Tak "chodící" fotbal ze strany Plzně jsem už dlouho neviděl.

Jediné s čím se shodneme je útočník zabiják, který Slávii chybí. Midtjyland byl možná lepší ve druhé půli pražského zápasu co se týče šancí, ale jinak nic ukázal. Slávii chyběl druhý gól, který měli dát a byl by klid.

Co se týče penalty.Technicky vzato Kolář porušil pravidla při zahrávání penalty, ale prakticky se to jinak udělat nedá. Když se chcete odrazit, musíte si udělat krůček a jestli si nechcete zlomit ruce o branku, musíte skákat pře tyčemi... Kolář "opustil" brankovou čáru asi desetinu vteřiny před tím, než se kopající hráč dotknul balonu. Následující rozhodnutí totálně změnilo "rozložení" psychických sil na hřišti.

Strategie nákupu hráčů je dlouhodobá a nebýt nepostupu do LM, dalo by se říci, že i dobrá. Náhradníci "smetli" Slovácko 3:0. Sparta s náhradníky málem vypadla v domácím poháru s Blanskem....

4 2
možnosti
ZB

Slavie si postup nezasloužila. V prvním utkání v Praze jakoby si hráči mysleli, že se to udělá samo. Dostali varování, ale bohužel ani v odvetě nebyli lepším mužstvem. Snad vše napraví v EL.

8 3
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 1512x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik