Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

100% souhlas. Nedávno jsem viděl jiný zápas prvního s druhým a to byla reklama na fotbal. Jednalo se o utkání Bayern Mnichov vs Bayer Leverkusen. Nicméně včera Slávia nepředvedla dopředu taky vůbec nic a Teplice ji po zásluze obraly o body podobně jako před časem Plzeň i Spartu.

0 0
možnosti
ZE

Dovolím si jen jednu poznámku, rozhodčí v těchto derby utkání asi nedostávají nominaci za odměnu. Vždy s nimi budou nespokojeny obě strany. A přitom vinny jsou obě soupeřící mužstva od hráčů až po realizační týmy. Pak už jenom se licituje o drobnostech - nakopnutí, bouchnutí míčem a vše končí brutalitou. A nejenom na trávníku.

0 0
možnosti
SL

Nastartoval to Hurvínek Kuchta, pak už to jelo. Rozhodčí nechtěl být hned na začátek přísný, ale to se mu vymstilo.

0 0
možnosti
SF

Tak určitě....Pan Macho koukal,ale zapomněl si sundat ty Slávistické brýle. By jste měl začít vydávat nějaký antisparťaňský časák 🤣👏👏👏

1 0
možnosti
MN

pane Macho, díval jste se opravdu pořádně? Dle Vašeho blogu rozhodně ne. Popořadě. Kuchta ano, Bořila dojel - první šlo tělo. Byl to první zákrok a rozhodně by za něj nedostal žlutou nikde ve světě. Olatunji se Mandouse ani nedotkl, ani si to nemusíte zpomalovat. Preciado ano, oranžová. Bouchnutí balónu o zem, byla frustrace na sebe. Penalta? První jednoznačně balón, takže hodně sporná. Chytil do Windhala nesmyslně a pak ho ještě na zemi chytl za nohu,aby nemohl rychle rozehrát - tady si to zpomalte - to brankáře vytočilo a dal mu oprávněný fén. Pravda Wiesner nesmyslně přiběhl, ale na Chytila ho strčil ze zadu Jurásek - tady si to opět nemusíte ani zastavovat. Tijani měl 9 faulů bez karty. A to nepíšu o tom co se dělo v zákulisí - namáčení balónů, přetopená kabina s hanlivým nápisem atd.

3 2
možnosti
EZ

Ty seš rudej blázen!

5 1
možnosti
OD

O26t91a 96D14v98o12r63a31k

26. 9. 2023 10:11

Ve svém navýsost objektivním blogu jste možná nezaznamenal, že na fauly Slavia výrazně Spartu přestřílela. Chápu, to by se do kontextu nehodilo. Ani Zafeirisovy hrubé fauly

6 2
možnosti
MS

Pane autore, z Vás ta nestrannost přímo stříká. Když jsme u toho Chytila, asi jste přehlédl, že minutu před zmiňovaným faulem stejný hráč šel do souboje se stejným brankářem likvidačním kung-fu kopem. Krátce před tím přišel na hřiště. Zkuste hádat, jaké asi dostal od trenéra pokyny. Ale Vám je evidentně zbytečné cokoli vysvětlovat, ponechte si své červenobílé brýle.

5 2
možnosti
KK

Když jsme u toho Chytila, autor jeho faul srovnává s faulem Olatunjiho na Mandouse. Olatunji byl rozběhnutý do brejku, snažil se zastavit a jen lehce do Mandouse strčil. Naproti tomu Chytil Vindahla regulérně úmyslně sejmul. Copak tohle fotbalový expert nevidí?

A když jsme u té nestrannosti, stačí se podívat na jeho minulé blogy. Mnohé napoví už nadpisy.

3 2
možnosti
PP

Železná SPARTA!

0 0
možnosti
Foto

J98a87n 74S50v35a29t30e82k

26. 9. 2023 8:49

Pane autore, jako nestranný fanoušek Dynama ČB bych vám dal nejraději antikarmu, leč toto není možné...

Takto jednostranný pohled na příčiny toho, co se stalo v neděli v Edenu (za všechno podle vás může Sparta), jsem neviděl ani v diskuzích pod články tomuto tématu se věnujícími. A to je co říci.

Víte co? Jděte se zahrabat do trávníku v Edenu, tam vám bude jistě dobře...

7 3
možnosti
OU
IL

I42v78a61n 16L86a48c21k13o

26. 9. 2023 8:46

"...v civilizované fotbalové společnosti...". Protimluv či oxymóron, chcete-li. Celkově článek stejně ubohý jako kopaná.

0 1
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 19,19
  • Průměrná čtenost 1485x
Volný publicista, spolupracovník magazínu Hattrick, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik