Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patřím k těm šťastlivcům, kteří viděli celý zápas včetně penaltového rozstřelu. Jsem rád, že jsem viděl i tu Krejčího neproměněnou penaltu. Lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem neměl radost Jaká bude kvalita dnešního přenosu nevím, ale pro jistotu se na to jedu podívat rovnou na stadion do Košic. Srdečně zdravím z cesty. Za pár minut už budeme v Ostravě .

0 1
možnosti
DR

"O2TV nás drží v šachu tím, že vlastní vysílací práva na fotbalová utkání. Nebýt toho, byl bych prvním, kdo by službu odhlásil. A myslím, že by nás byly tisíce."

A to je právě chyba. Díky zákazníkům, kteří se bez těch kopáčů za žádnou cenu neobejdou, totiž O2 absolutně nic nenutí k tomu cokoli zlepšovat. Teprve pokud by se strhla lavina, tak by konečně museli začít něco dělat. Všechno má totiž své hranice, nejen kulatým nesmyslem je totiž živ člověk, šach nešach.

1 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 19,19
  • Průměrná čtenost 1485x
Volný publicista, spolupracovník magazínu Hattrick, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik