Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Líbí se mně, že se čeští hráči a trenéři nevymlouvali na rozhodčího, ale brali to jako svoji chybu. Měli si Dány lépe hlídat.

0 0
možnosti
DR

To je bezesporu. Nicméně na tom že to byla chyba která ovlivnila celý zápas to nic nemění.

0 0
možnosti
DR

Je škoda, že díky rozhodčím pro mě zápas s Dánskem už bude mít vždycky hořkou příchuť. Na takové úrovni se takové hrubé chyby prostě nesmí stát.

0 1
možnosti
PS

Díky neschopnosti UEFA a funkcionářů fotbalových svazů klesá úroveň rozhodčích, jen několik jich vyniká při řízení zápasů. Kdy se už konečně někdo bude zabývat faktem, že při zápasech kopané dochází k většímu počtu úrazů a zranění, než při rugby. Pro zlepšení krásné hry zvané kopaná je potřeba nastolit systém hodnocení rozhodčích, schopné podpořit a vychovat jejich nástupce. Vyhrávat by měla kopaná plná nápadité kombinace, nikoliv sprosté srážení na zem, údery loktem do hlavy, apod. Pokud tohle UEFA nezajistí, nezbývá než založit jinou organizaci, konkurenční.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím, neoslnili, ale získali si respekt. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik