Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A včera se opět ukázal R^:-)

1 0
možnosti
FF

Souhlasím, že Slavia hráče typu Simy potřebovala, ale váš článek vyznívá, jako by nedávala góly. Ale ona je dávala a v minulé sezóně jich nastřílela nejvíce z celé ligy a v podobné situaci je průběžně i v té současné sezóně. I po odchodu Milana škody měla Slavia hráče, který dával slušné množství gólů hlavou, a to Tomáše Součka. Příčinu úvodní porážky s Beer Shevou bych hledal někde jinde než Vy. Byly to změny v kádru Slavie, které nastaly před současnou sezónou a malé množství odehraných zápasů. Navíc v době tohoto inkriminovaného zápasu česká liga na rozdíl od té izraelské stála. To, že Slavia hodně zapojuje do hry brankáře je využíváno k tomu, aby vytáhla hráče soupeře výše, čímž se otevírají prostory k útoku. Nehledal bych v tom malou odvahu obránců Slavie. Naopak jejich způsob hry, kdy napadající hráče soupeře vykombinují místo dlouhého odkopu, jak je u českých mužstev obvyklé, vyžaduje velkou odvahu a sebevědomí. Navíc hráči soupeře přitom běhají bez míče, což je stojí dost sil. Že občas dojde k chybě je pochopitelné, hráči jsou pouze lidé a ti chybují. Jsem velice rád za Abdalaha Simu v dresu Slavie, na jeho hru se velmi dobře dívá, ale zároveň jsem rád, že gólový účet Slavia nestojí a nepadá s jedním útočníkem, že jsou schopni dávat góly prakticky všichni hráči.

0 0
možnosti
IM

I15v21a24n 58M40i12n96á42ř

5. 12. 2020 23:25

Slavie nám třemi góly udělala radost. Otázkou však zůstává, kdo jiný by skóroval, pokud by fenomenální Sima - z jakéhokoli důvodu nenastoupil. Ve hře mužstva se zakořenil jakýsi návyk - řešit sebemenší problémy na vlastní polovině odkopem dozadu k brankáři. To je samozřejmě v kritických momentech nezbytné, ale u Slávie se z této "taktiky" stala norma. Vytváří se z ní alibismus, který utlumí hru - často ve chvíli, když je mužstvo v laufu. Nejsou-li obránci ochotni podstoupit zdravou část rizika, odsuzují útočníky vpředu k nechtěné pasivitě. Navíc tato, zdlouhavá a otravná podívaná - na malou domů, přináší Slávii vždy - alespoň jednu kritickou situaci před vlastní brankou.

0 1
možnosti
Foto

J11a60n 55H82o18r91n19í77k

5. 12. 2020 22:33

Souhlas, dobře napsáno. Ksem zvědav, kdy půjde Sima za lepším a za kolik.

1 1
možnosti
JN

Také se obávám, že to může být poměrně brzy...

0 0
možnosti
TB

Na jaře jde pryč, pokud bude mít takovou formu, tak ho slávie neudrží. A prodá ho ještě dráž než Součka.....

0 0
možnosti
PK

Časy se mění - za mého mládí, pominu-li pestrou Brazílii, byl snad první zázrak Eusebio z portugalské kolonie Angoly. Rovněž černí atletí váleli jen sprinty , max čtyřstovku. Teprve v r.1960 zazářil bosý Bikila. Dnes v nároďáku Francie moc bledých tváří není a Němci to též doženou.

0 0
možnosti
VM

Eusebiovi se - pokud vím - říkalo černá perla Mozambiku. Trochu zeměpisu by to chtělo.

0 0
možnosti
MB

Včera jsem Simu sledovala a dávám Vám za pravdu, vnesl do hry to nejdůležitější - góly. Navíc i Stanciu se pak nerozpakoval kopnout z dálky. Jenže jsem sparťanka po dědečkovi - přes to nejede vlak - tak smutním.

1 0
možnosti
KT

Abdalah?

Není to muslim?

Imigrant?

A kde jsou vůbec čeští fotbalisté?

Nejsou...

0 5
možnosti
MB

Ti jsou ve Spartě, pane Trčálku, bohužel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik