Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Pane, semifinále v té době má násobnou hodnotu před letošním čtvrtfinále!! Počet účastníků na samotném EURU na tom samozřejmě nemění vůbec nic. Jen se mrkněte na to, koho jsme museli na cestě do semifinále porazit! I to Dánsko jsme klepli s přehledem a za semifinálovou prohru jsme se vůbec nemuseli stydět. Většinu zápasu jsme byli lepším a fotbalovějším mužstvem i když je pravda, že na to se, nejen ve fotbale, historie nikdy neptá!

Dnešní fotbal, zvlášť na turnajích jako je EURO, je od té doby přecejen trošinku jinde. Jde o daleko větší peníze, hráči jsou dál při technice s míčem v plné rychlosti, z většiny brankářů jsou vlastně plnohodnotní hráči při hře nohama a těm nejlepším mančaftům ten míč už prakticky při rozehrávce neseberete, pokud neudělají nějakou fatální chybu nebo nejdou do rizika. Jistě jste si všiml, že hra se dnes podobá v mnohém házené, kde ve většině případů mužstvo drží míč až do zakončení bez praktické možnosti získat míč ve hře. Ano, ta hra se nám nemusí líbit (ani mně se nelíbí), ale jinak už to asi nebude. Zvlášť když stále více platí, že pokud držíte míč, nemůžete dostat gól.;-)

0 0
možnosti
JL

Krmenčík nahradí Schika? To je jen zbožné přání. Hraje ještě hůř, než když odešel do zahr.

1 1
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 13,16
  • Průměrná čtenost 1509x
Volný publicista, spisovatel, autor několika knih z prostředí fotbalu (např. Sparta -  Slavia, rivalové navěky, Fotbal - historie od počátku do současnosti, Kopačky a zlatokopky, Fotbal v drápech smrti, Fotbalový poklad Messi, Bláža: Moje pravda, Fotbaloví géniové, Nejlepší brankáři světa, Zlatá kniha fotbalu, Fotbal - vášeň 20. století, Ježek - Trénoval jsem mistry).

Seznam rubrik