Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lekop

26. 6. 2012 18:28
A ještě k tomu debaklu s Ruskem

Mimochodem, včera jsem se díval na naše hokejisty v roce 1977, jak porazili Rusy 4:3. To byl ten turnaj, kdy dostali výprask 1:6 od Rusů a 2:8 od Kanaďanů, a přesto se stali mistry světa. Dovedete si představit internetové diskuse, které by se dneska k tomu vedly, ty kecy o náhodě a nespravedlivém vítězství? A o tom, že úspěch vypadá jinak? Chválabohu se na to časem zapomene a zůstane jenom ten výlsledek sám, který znamneá úspěch. Což v současné konstelaci čtvrtfinále na ME ve fotbale je.

0 0
možnosti
L

lekop

26. 6. 2012 18:23
Je to úspěch

Objektivně vzato, je to úspěch. A nejednalo se ani o nějaký náhodný postup na ušmudlané skóre - jak v baráži, tak na ME (jasně, je tam ta Rezkova penalta ve Skotsku, ale na druhoustranu můžeme argumentovat osminimutovým nastavením Skotů proti Lichtenštejnsku). K tomu je ještě třeba dodat, že všechna čtvrtfinále byla herně jednoznačná, jakkoli Italové postoupili až na penalty a Angličani měli i nějaké šance. Čili jestli nám někdo herně nějak utíká, tak jsou to ta první čtyři mužstva, kde si myslím, že bychom měli šanci uspět jen při mimořádné shodě okolností, turnaj pak nevyšel kvalitním Holanďanům a Švédům, smůlu na skupinu měli Dánové, ze kterých jde do kvalifikace docela strach. Se zbytkem se můžeme směle měřit a hrát i vyrovnaně.

0 0
možnosti
AJ

aloisq

25. 6. 2012 23:24
a no tak vsichni to videli

ze je to o tridu niz, nez to byvalo. ono taky statisticky nelze jinak. Tezko takovy pidistatecek jako CR bude mit porad zlate hokejisty, stribrne fotbalisty a jeste vselijake dalsi -isty. A taky na ne nekdo musi delat.

0 0
možnosti
MS

kerim003

24. 6. 2012 10:14
ano jiste uspech to je ale

predvedene výkony nemohou fanousky uspokojit ale hlavne vystupovani trenera a hlavne barose musi fanousky zakonite popudit. Vcera jsem cetl - Bilek postavil Daridu az po konzultaci se starsimi hraci tzn o postaveni Daridy rozhodoval napr Baros???? no to me teda pos..... za druhe nikde jsem necetl vyjadreni svazu k Barosovi a jeho vyhrozovani smrti novinari pri navratu z Eura?????

0 0
možnosti
W

wencap

24. 6. 2012 10:36
Re: ano jiste uspech to je ale

Bílek může konzultovat sestavu s kým chce. Je to jeho právo.

1 0
možnosti
KL

Tipeq

23. 6. 2012 23:23
Nesouhlasím

Už projít kvalifikací je úspěch, postoupit do čtvrtfinále další úspěch.

4 0
možnosti
P

Paa1

23. 6. 2012 23:36
Re: Nesouhlasím

Úspěch za každou cenu? Do baráže jsme postoupili podvodem, to už nám nikdo neodmaže a já jen doufám, že Rezkovi se to bude připomínat do konce jeho kariéry. Na Euru měli být Skotové. Mediální masáž pomáhá vytvářet iluzi, že jsme vlastně velmi dobří a že zasluhujeme absolutorium. Opak je pravdou. Tento nedostatek sebekritického pohledu na vlastní výkonnost je pro tento národ typický.

1 0
možnosti
FK

Canizares

23. 6. 2012 23:20
Základem sportovní reportáže by měla být špetka objektivity.

Autor několika sportovních publikací a dlouholetý sportovní novinář a sepíše takový blábol?  Doplním pouze nejkřiklavější bludy. Čtvrtfinále je jednoznačný úspěch. Musí se totiž posuzovat vzhledem ke kádru, který na euro odjel. Pryč je doba Nedvěda, Poborského, Kollera - prostě hrají hráči, kteří jsou kvalitativně dost pod jejich úrovní, tak nemůžeme očekávat stejné výsledky. Také po české rugbyové reprezentaci nechci, aby na MS porážela All Blacks, obrovský úspěch bude už to, že se tam dostane. Je to úspěch především finanční, vydělali jsme peníze, o kterých se nám i s daleko silnějším kádrem, jenom zdálo a ze kterých bude český fotbal žít několik dalších let. A úplná perla na závěr. Glorifikace hráčů Plzně ( bývalých, současných, vyjma Gebreho) na úkor Tomáše Hübschmana? Jestli ti 3 byli nadprůměrní, tak Tomáš byl světová extratřída. Jeho hra ve středu zálohy byla jako z učebnice moderní defenzivní záložník.

0 0
možnosti
S

supich

23. 6. 2012 22:25
trenér

Tragedií tohoto úspěcu/neúspěchu je to, že udrží u vesla trenére/netrenéra Bílka. Výsledek na Euru byl dosažen navzdory Bílkovi. Co je to za trenéra, který při vývoji utkání jaký byl s Ruskem vpodstatě nic nedělá a nezměni sestavu? Proč místo Rezka neposlal v zápase s Portugalskem na hřiště Petrželu? Proč neposlal na hřiště Lafatu? Těch otazníků je víc a každý je může vidět jinak. MĚL ALE NĚCO DĚLAT.On to ale neumí...

2 0
možnosti
MK

sarumánek

23. 6. 2012 20:22
je to tak

Celkem objektivní shrnutí. I když myslím, že první půlka s Portugalci byla taky dobrá. Nicméně celý zápas toto mužstvo na kvalitní evropské úrovni prostě odehrát nedokáže. A další věc je ten absolutně neatraktivní styl, který trumfnou snad jen Řekové - akorát, že ti umí aspoň dávat z brejků góly. Toto mužstvo nemá přirozeného vůdce, ani osobnost, ani tahouna, ani střelce, ani hlavu. Rosický je v posledních letech víc nemocný než zdravý a když hraje, už to není jako před lety. A žádná nová osobnost není v dohledu. Obávám se, že je to tím, jakým způsobem náš fotbal pracuje s mladými talenty a jaká je v českém fotbale celková atmosféra - skoro jako v politice. Problém je taky v tom, že teď se ti funkcionáři a trenéři nahoře jen tak vyměnit nenechají, protože ty dvě šťastné výhry nad slabými soupeři berou jako svůj úspěch.

1 0
možnosti
P

pavel_76

23. 6. 2012 18:23
Vysledek

Vysledek co se tyce umisteni je uspech, zpusob jakym ho bylo dosazeno je absolutni neuspech. Nechapu ale kde celenky a gelickove berou tu drzost byt tak arogantni vuci fanouskum. Vzhledem k tomu, ze bez divaku by 3/4  hracu delali zametace v letnim kine tak by meli na jakoukoliv vetsinovou kritiku sklopit zrak a snazit se ji uznat.

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

23. 6. 2012 18:43
Re: Vysledek

Naopak, způsob jakým ho bzlo dosaženo je úspěch. Bylo ho totiž dosaženo výrazným přebudováním mužstva, které má teď perspektivu.

0 0
možnosti
KK

kll

23. 6. 2012 17:50
Macho

S článkem se dá docela souhlasit až na Daridu, který ztrácel míče a dobře nahrál snad asi jen 3 krát a to je opravdu málo ;-).

1 0
možnosti