Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jak by se měla Evropa podle vás chovat?   Umožnit svým ozbrojeným složkám aby zastřelily každého kdo se protiví jejich příkazům? 

Jediná správná odpověď na toto šílenství je posílení individuální svobody a důsledná ochrana přirozeného práva.

2 0
možnosti
IM

I62v53a70n 26M13i29n78á21ř

14. 11. 2015 21:09

V souvislosti s takřka poviným soucitem k 10% uprchlíků a 90% dravých ekonomických vetřelců, mě napadá, zda zůstane v blízké budoucnosti ještě někdo na světě - kdo bude mít soucit - s námi Evropany !?

8 0
možnosti
HM

BINGO! Mě to napadá taky..... R^ ... a určitě nejsme my dva sami.

2 0
možnosti
PB

..... tak ideál by bylo nesoucítit s žádnou jinou metropolí, šak obávám se, že nám politická garnitura teho neschopnýho evropskýho spolku přichystá další "milá" překvapení,- .... to už je takovej zajetej evropskej folklór !

1 0
možnosti
HM

To by bylo nejlepší. Bohužel se obávám, že tohle nebyl poslední útok tohoto druhu..... :-( Díky, že jste se zapojil do diskuse.

0 0
možnosti
JM

Souhlasím s vámi. A to pokrytecké varování politiků, abychom nepropadali strachu a emocím, pramení z jejich hrůzy. Hrůzy, že se lidi konečně probudí a začnou se bránit. A ne jen před muslimskými nájezdníky, ale i před zbabělými a kolaborantskými politiky a různými "přijímači".

7 0
možnosti
HM

A já zase naprosto souhlasím s Vámi. R^  Díky za příspěvek.

0 0
možnosti
MP

R^ Bylo by cynické vyslovit nahlas, kde  a kdy se to zopakuje a jakým způsobem. Nezapomínejme ani na to ruské letadlo. Tam bylo obětí víc, včetně dětí.

Ono stačí sledovat zprávy z Izraele. Hrozba teroristického činu vůči jednotlivcům i davu takřka permanentní. Tam s tím ale počítají a snaží se své občany chránit.

10 0
možnosti
HM

Paní Marie, ono by to nebylo ani tak cynické, jako spíš reálné..... vyslovit nahlas to, co jste napsala. Je to hrozně smutné, ale JE to realita. Děkuji za přečtení a za příspěvek. :-)

0 0
možnosti
Foto

P72e15t66r 70G33ö62n66d27ö52r

14. 11. 2015 20:01

Hluboká poklona Hanko, líp to ani nejde napsat ;)

3 1
možnosti