Všem! Všem! Všem! Bude válka!

Nebo ne?  Logicky...je to blbost!  

Pokud už toto téma někdo otevřel a trefím se s názorem, není to kopie. Nesedím u compu celý den abych četl články. Makám rukama a v terénu ...i dnes - v sobotu jsem byl.

Takže....kdyby mne má vlast povolala do války....proti komu mám bojovat?  Proti bratrům, kteří se v rámci Ukrajiny rozhodli pro samostatnost? (Osobně jsem pro atomizaci samosprávných celků bez diktátu shora)   Proti Rusům, kteří se na rozdíl od USA tedy....SSA....neroztahují po celém světě, aby tam šířili svou vizi demokracie? Nebo proti Islámskému státu, který beztak podporuje vláda SSA nebo Izrael, aby nás zatáhli do války světové?

Jsou to  jen vlády, které nepracují ve prospěch svých voličů, jež jsou pro tento veskrze ďábelský počin. A tak nás média vesele masírují a polehounku psychicky připravují na tuto zrůdnost, které se máme zúčastnit.

Proč? Aby se zakryly průs..., které jsou očividné v ekonomické sféře. Až lidé zjistí, že jejich nastřádané penízky a dluhopisy pozbyly hodnoty, mohli by se ptát PROČ! A na to by vlády nerady odpovídaly, neboť by pak mohlo dojít i na středověké praktiky...linčování a defenestrace.  Ve válce budou politici ušetřeni...naopak jejich moc vzroste...a lidé se vyvstekají na sobě...resp. na bratrech a sestrách z jiných - stejně nešťastných zemí. No...hlavně jich hodně ubude a budou unaveni, než aby se mstili těm, kteří to způsobili.

Páni politici: "Už se od vás nenecháme buzerovat! Dejte si do držky (sorry za ten výraz) sami a nás, lidi s otevřeným srdcem nechejte napokoji!"

To je má odpověď, až mi přijde povolávací rozkaz. Já jsem přišel na tento svět šířit lásku a nikoli působit bolest či dokonce smrt. Válku si ani v nejmenším nepřipouštím. Nebojím se jí. Pokud bych tak činil, musel bych na to myslet. Ba i hovořit! Tím bych jen přiléval olej do ohně válečných štváčů. Takovou hloupost dělat nebudu. A co Ty...bratře...sestro?

 

P.S. Nejsem katolík, jehovista, islamista...či něco jiného...ani věřící..."jen" už Boha žiju. Tak se nezlobte, že vám říkám bratři a sestry. Cožpak jimi nejste?

Autor: Petr Machala | sobota 21.2.2015 20:51 | karma článku: 30,48 | přečteno: 1622x
  • Další články autora

Petr Machala

Máme se bát války?

24.8.2015 v 19:53 | Karma: 18,40

Petr Machala

Kam se vytratil obchod?

7.3.2015 v 19:19 | Karma: 12,98

Petr Machala

Už máš vybráno? Prachy, nebo Boha?

22.10.2014 v 22:22 | Karma: 15,31

Petr Machala

Matrix a virtuální realita.

21.3.2014 v 21:21 | Karma: 7,22