Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zase jeden nadřazený píše o pokoře. Z pohledu duševního zdraví je vaše víra toxičtější, než všechno to, před čím tady dramaticky varujete. Až přijde nevyhnutelná detoxikace, nebude se vám to líbit.

0 0
možnosti
Foto

Absence strachu neznamená suverenitu, ale důvěru ve vyšší moc...a tedy i pokoru. A vědomí, že si svou realitu tvoříme sami. Já si zvolil realitu bez vlivu "mocných" a bez války. Zatím mi to vychází. Většina obyvatel si volí realitu tvořenou strachem a nejhoršími scénáři....a pak to je, jak to je...

0 0
možnosti

Takových bylo, co se nebáli, než přišly první problémy, třeba nemoc... Ne, probůh nepřeji vám nic, ale sám moc dobře vím, jak taková "jistota a suverenita" končívá.  Trochu pokory...:-)

1 0
možnosti

..... všem bratrům doporučuju vystěhovat se na lont, .... jaká válka ?!?

0 0
možnosti
Foto

Něco k příspěvkům....to je právě ono....systém nám vymyl mozečky, abychom na něco "velkého" byli připraveni...dokonce to uvítali! Já NE! Stačil by silný....nikoli despotický prezident s pořádnou pravomocí...a ten by zjednal pořádek. Po vzoru Bati či Masaryka.

0 0
možnosti

Myslíte, že by Baťa nebo Masaryk dokázal dnes čelit těm vašim čipům?:-)

1 0
možnosti

Války se nebojí ten, kdo ji nezažil, řekl bych. Taky jsem ji nezažil a vůbec o to nestojím, stačí se mi dívat na dokumenty. Ona to zas taková procházka růžovým sadem nebyla ani na začátku, ani v půlce 20.století, natož to, co vyrábějí páni generálové v současnu. Nicméně můžeme se na to dívat tak, že člověk - překotně se vyvíjející lidoop, evoluční novinka, si bude muset ještě hodně dlouho pálit prsty, než pochopí, jak má žít, aby se navzájem nepovraždil, aby nevyžral celou planetu a nezničil ji svými exkrementy. Pár stovek tisíc let určitě, otázka je, zda to povrch téhle planety, zvaný příroda, vydrží. ;-D Bylo by dobře, kdyby brzy došla ropa, to bude první evoluční zkouška naší pokročilosti. Taky nějaká jaderná válka, masivnější, by trošku zamávala lidským paradigmatem a donutila nás trochu více přemýšlet.

0 0
možnosti

Souhlasím. Myslím si, že k tomu, aby se lidé vážně zamysleli nad sebou a svým životem vůbec, je zapotřebí opravdu velká zkouška a to ve formě např. katastrofy. Vždy se lidé stmelí a pomáhají si, když dojde k povodním, zemětřesením apod. Jen si říkám že na ten náš vývoj, možná i "plánovaný", doplatí nevinné děti, proto žádnou jadernou válku! Příroda se určitě ozve sama a obávám se, že to nebude již moc dlouho trvat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
Jsem řemeslník, co používá hlavu nejen při své práci. A když mne napadne zajímavá myšlenka, tak se o ni chci podělit.

Seznam rubrik