Konec válčení.....?

USA se angažují snad ve všech světových válečných konfliktech....samozřejmě z dobrých úmyslů podpořit demokratický vývoj ve světě.....ale výsledky tomu neodpovídají.

Kdyby za vším nebyly ty nešťastné peníze, možná by se pak dalo věřit i poctivým úmyslům. Jenže demokracie se nerovná spravedlnost....žel Bohu. Je také zajímavé sledovat, jak se EU s podporou USA pokoušejí získat převahu nad Ruskem v "boji" o Ukrajinu. V hluboké pokloně smekám před jejich policisty, kteří se nechají od provokatérů "demonstrantů" mlátit kameny a železnými tyčemi, případně podpalovat...aniž by vážněji sami zakročili. Díky této taktice zabrání mnohem horšímu masakru na jejich spoluobčanech.

Homo sapiens by se měl vyznačovat tím, že místo pěstí,klacků až atomovek použije především diplomacii. Jenže pokud jsou ve hře peníze, pak chybí argumenty a tak se vytvářejí záminky pro nutnost zásahu a posléze jsou vykřičeny lomozem zbraní.

A ještě k těm penězům....jsou jako krev. Ta když se někde v těle nahromadí či zastaví, je velký problém. A peníze jsou především oběživo! Také se mají tendenci zastavovat na místech, kde ničemu neslouží. A nebo jiný extrém.....vznikají z ničeho, nejsou podloženy protihodnotou. Původně drahým kovem (zlatem).

Toto není udržitelný stav. Stejně jako neekologické řádění velkých firem. Ti chytřejší HOMO se od těchto zmatků odpojili ...tedy alespoň mentálně.

Nastává situace, kdy se takzvaně odděluje zrno od plev....dle bïblického proroctví....a "zrno" nebude sdílet negativní osudy (karmu) "plev". Zrnem budou lidé ryzích charakterů, kteří konají to, co hlásají. Plevami ti ostatní....a bude jich hodně...kterým vyhovuje plácat se v bahně nízkých myšlenek. Přitom tyto skupiny mohou koexistovat vedle sebe (zatím). Je to jen o rozhodnutí, ve kterém rychlíku se svezeme. Oba se od r.2010 rozjíždějí opačným směrem a nastává stav, kdy už přestup přestává být reálný. Svými myšlenkami podporujeme rychlost naší soupravy. Tu vyšší nabírá pochopitelně rychlík s plevami. Bohatým vysychá penězovod, protože byli příliš  nenažraní a lidé si jejich zboží nemohou dovolit kupovat. O to více zdražují a zdaňují a chudí chudnou a nadávají úměrně zhoršování situace. Opakuje se situace ze 30tých let min.století. Člověk je naprosto neponaučitelný tvor, který si neumí vládnout sám, aniž by nenechal trpět ostatní. A pak že "homo sapiens"!

Skončila takzvaná Kali Juga....tedy "doba temna" a nastala doba "zlatého věku"...Satja Juga.

Z důvodu setrvačnosti to ještě není příliš patrné, ale dobrý pozorovatel vidí pozitivní změny ve společnosti i ve světové politice. Proto si dovolím tvrdit, že válkám zvoní hrana. Nastal věk vodnáře a z mnoha zdrojů napojených na vyšší bytosti přicházejí zprávy, že už není důvod k žádným obavám. Kdo toto pochopí a přijme, bude žít skutečně s lehkostí, kterou si zaslouží každý....stačí chtít a věřit.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Machala | sobota 15.2.2014 9:19 | karma článku: 8,22 | přečteno: 345x
  • Další články autora

Petr Machala

Máme se bát války?

24.8.2015 v 19:53 | Karma: 18,40

Petr Machala

Kam se vytratil obchod?

7.3.2015 v 19:19 | Karma: 12,98

Petr Machala

Všem! Všem! Všem! Bude válka!

21.2.2015 v 20:51 | Karma: 30,48

Petr Machala

Už máš vybráno? Prachy, nebo Boha?

22.10.2014 v 22:22 | Karma: 15,31