Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za věcný příspěvek Miroslava Petra...takto si představuji diskusi. Vytahovat se s tím, že mne někdo viděl tam či onde.....ano....proč ne, jsem exot....ale ego je o něčem jiném. Nikdo zasvěcený o mém vysavači nepochybuje a doma mi prototyp funguje znamenitě a pokud by už byl někým vynalezen, nebyl by na něj patent vydán. A propó...paní Klajnová....kde si jej tedy mohu koupit?

0 0
možnosti
MT

Jediné, s čím se dá souhlasit, je, že žít bez stresu je jistě zdravější než se stresovat (i když ani to neplatí stoprocentně). Zbytek je snůška žvástů pomatené mysli.

1 0
možnosti
MP

Lze žít zcela zdravě, je to i v bibli. Jíst jen to, co roste ze země a syrové. Ovoce, zelenina, ořechy...Energetičtí upíři jsou nesmysl. Skutečnost je taková. Princip celého vesmíru je energoinformace, neboli energie obsahující informaci. Při negativní psychice se zablokuje energie v těle a v jednom z páru /dutý a plný/, takže přestane být plně funkční. Tak vzniká nemoc. Při pozitivním myšlení je psychika vyrovnaná, takže energie proudí volně tělem .Chemtreils je skutečnost, je vidět téměř každý den, pokud je jasná obloha. Velká část lidí není schopna či ochotna se nad tímto problémem zamyslet. "Omylem" o tom byl jednou videozáznam na Jojce, jinak jsou tyto věci zakázány v zveřejnovat v TV, jde o záležitost NWO. Je jen otázkou času, kdy lidé budou zcela bezdůvodně mít zdravotní potíže, jako je náhlé ochrnutí, zastavení srdce. Klimatické změny jsou také záležitost NWO, ale to je jiná kapitola.....

0 0
možnosti
VH

Už kdysi jsem na podobný článek odpovídal: "Jak být zdravý - nejíst, nepít nedýchat" Nyní k tomu dodám : Nežít!. Kdo nežije nemůže onemocnět.

0 0
možnosti
DT

myslím, že míchat dohromady opravdové vědění a humbuk není dobře. moc věcí naťuknutých a vedle sebe položené zjevné nesmysly i pravdy. to věci spíš ublíží, protože shazuje pravdu na úroveň naivity. jsou to všechno zajímavá temata,  sporná i zjevná, proč je míchat? nebylo by lepší vzít si ten čas a věnovat se jim odděleně?

0 0
možnosti
LC

Cítím se povinován Vám říci pravdu: Není úniku a na konci bude následovat smrt.

5 0
možnosti

Takových hovadin najednou, na to se nedá nereagovat. Pravdu máte snad v tom že spousta zdravotních potíží zníká somatizací duševních problémů. Ale to je asi tak všechno:

- Aura a mentální upíří?! Máte to nějak objektivně změřeno a doloženo?

- Kyselina mléčná vzniká naprosto běžně v těle při fyzické námaze, také je v jogurtu nebo kváskovém chlebu. Její množství v mase je 00 prd ve srovnání s tím co vyprodukuje 67 kg svalů při posilování.

- Když je ta voda moc měkká nebo se při cvičení zpostíte jak prase, tak vým ty minerály naopak chybí.

- - Geopatogenní zony. viz. 1. Proudění energie nadsvětelnou rychlostí? Dokažte to a djěte si pro nobelovku pane.

- chemtrails, viz 1. To je tak těžké odbrat vzorky ovzduší a udělat spektrografii? (k čertu klidně udělejte laserovou spektrografii příme to vaši "chemtrail") - O lécích něco napište až budete léčit angínu nebo nějaké závažnější onemocnění kořínky a pozitrvním přístupem. I když je pravda že zrovna statiny jsou jedy, které absolutně ničemu nepomáhají. ve vší vážnosti si myslím, že máte nějaké psychické potíže a měl by jste je řešit. Takovéhle bezelstné přijímání každé hovadiny a naprostá absence kritického myšlení se totiž nevidí ani u obzvláště hloupých lidí.

4 0
možnosti
JK

Bohužel těmto "pravdám" z netu věří i lidé s vysokoškolským vzděláním a v komunitách, které rádi zakládají (proti hnusnému konzumu a všem těm "slepě věřícím autoritám"), protože chtějí být jiní - lepší, a tam se vzájemně utvrzují že dělají dobře a že "otevřeli oči"... Militantností, mícháním nesmyslů a konspiračních teorií s tím co by smysl dávalo a s dobrými myšlenkami, bohužel to posledně jmenované zcela zabíjejí. (A to mě štve.)

1 0
možnosti
Foto

Nejdůležitějším faktorem je, jak autor správně píše, sex. Také souhlasím s autorem, že je třeba se vyvarovat přeslazených ksichtů!

3 0
možnosti
JK

Tento pán je ego-exot. Už byl v reality show, kde hledal "mámu", tehdy chtěl někam odjet budovat komunitu která zalidní planetu po konci světa, nebo co, potom se "předvedl" ve dni D, kam přišel s už vynalezeným, za to méně výkonným vysavačem a teď se jal dělat takovouto osvětu zde....;-D

4 0
možnosti
Foto

Helemese, známá firma z reality show;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
Jsem řemeslník, co používá hlavu nejen při své práci. A když mne napadne zajímavá myšlenka, tak se o ni chci podělit.

Seznam rubrik