Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tony

22. 1. 2008 16:34
KUPTE SI NOVOU KONVICI

Pane Macku,místo aby jste se pořád snažil zviditelnit, tak si dejte pohov, kupte si novou konvici, a ¨vybírejte si k ní zase celou novou kuchyni a obývák, a dejte nám obyčejným lidem pokoj, se svými názory, najděte si ke konvici  holku, která bude mít aspoň  IQ té konvice, aby se Vám líbila, a tak si žijte s prodaným Velkoobchodem a dejte radu svému příteli .t.č. prezidentu p.V.Klausovi, ať nás už ušetří své třeskuté inteligence. I Vy,. který jste člen Menzy, musíte nuznat, že inteligence, bez absolutního nedostatku sociálního cítění, je stejně lidem k ničemu. Tak nám dejrte púopkoj se svými články.

0 0
možnosti

Viper

22. 1. 2008 23:14
Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

Proc si Ty nedas "puopkoj" a radeji si nenajdes kompetentniho psychiatra zbehleho v aplikaci elektrickych soku mozku a ledovych striku..........TA ZAS'T' MUSI BOLET......;-(;-(;-(

0 0
možnosti

Tony

24. 1. 2008 19:18
Re: Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

Cau Viper, jestli ovšem nerozeznáte překlep od idiocie, tak na vysvětlenou:můj překlep puopkoj, byl vyvolán právě tím, že člověk sledováním pana Dr, Macka, skutečně posléze musí vyhledat psychiatra,protože normálně nemůže unést,že je tak nemožný, a není schopen si ke konvici pořídit ve stylu a barvě, barák. Jestli to není také možná tím, že člověk když není  bohatý , nemůže být ani zdravý. Ale jak je to potom s Dr. Mackem, ten je bohatý, ale je zcela zdráv?Protože je pro Vás ev. VIP, tak i já chci být po jeho vzoru ,za hvězdu.  Asi  si musím koupit konvici, ale kde vezmu další Velkoobchod ?  Viper, vzpamatujte se,někdy jindy píšete docela zajímavě.  Jen mne zaráží, že Dr. Macek jako člen Mensy, musí být velmi inteligentní, to značí, že jeho sebereflexe je zcela nulová. Proč máte pocit, že lidé v této zemi si nic nepamatují?Apropos, KAŽDÝ by chtěl žít podle svých představ, ale někdo, já vím, je to trapné, na to opravdu nemá, a tak žije jak se dá.

0 0
možnosti

Janina

25. 1. 2008 6:31
Re: Re: Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

a co kdybyste místo konvice a velkoobchodu vymyslel něco zajímavého sám? 8-o

0 0
možnosti

Tony

25. 1. 2008 13:38
Re: Re: Re: Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

Jako myslíte, něco vytunelovat,to by nešlo, mne by výčitky svědomí dohnaly a nakopaly by mne do pozadí. Zbývá jenom se snažit být mladý,krásný, zdravý a bohatý, neboť my ostatní ,co jsme starší, už ne přitažliví,se skomírajícím zdravím,a s nepříliš velkou finanční rezervou,asi jsme proto tak nemožní, že na nějaké to tunelování a následnou prezentaci skutečně nemáme.Přiznávám, emigrace pro mne nikdy nepřicházela do úvahy,i když byly těžké doby , ale nyní, když to tak sleduji a čtu, tak by bylo nejlepší z této země odejít.

0 0
možnosti
JA

jiand38

23. 1. 2008 12:53
Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

Proč čtete něco tak odpudivého...když na idnes blogují i takoví

velikáni a myslitelé jako http://paroubek.blog.idnes.cz/ ,

http://miloslavvlcek.blog.idnes.cz/ nebo http://rath.blog.idnes.cz/ ;-€

0 0
možnosti

Pavla

24. 1. 2008 13:55
Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

super ;-D

0 0
možnosti

Tony

25. 1. 2008 15:41
Re: Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

Pavlo, DÍKY.

0 0
možnosti

Janina

25. 1. 2008 6:29
Re: KUPTE SI NOVOU KONVICI

tak si ty články milej pane nečtěte a následně neotravujte normální lidi Vašimi trapnými příspěvky. Nebo si myslíte, že jste vtipnej?:-©

0 0
možnosti