Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

klasik

27. 2. 2008 9:50
Milý Jene,

na rozdíl od Tebe si nemyslím, že odpůrci p. Macka mu závidí, nechápou ho nebo jsou to kverulanti od přírody.  Rovněž já do žádné, Tebou zmiňované množiny nepatřím. Co mě možná spojuje s ostatními jeho "odpůrci" je to, že si pamatujeme Mackovo velice diskutabilní (kulantně řečeno) angažná v politice a rovněž se nám ekluje jeho amorální chování (myslím, že nemusím rozvádět ). Proto poukazujeme na rozpor mezi tím co píše a tím, jak se chová. Rozpor mezi jeho snahou prezentovat se v blogu jako poetická, citlivá, snobsko-bohémská duše a jeho hrabivým, buranským, vypočítavým, nemravným chováním. Blondýna tedy Jane nejsi, ale budeš nejspíš prapra...vnuk  římského císaře Tita Flavia Vespasiana, který hlásal "Pecunia not olet"  (peníze nesmrdí, t.j.  nezáleží na tom, z jakého zdroje pocházejí ).

0 0
možnosti

To Klasik

28. 2. 2008 6:07
Re: Milý Jene,

Myslet si můžu co chci, stejně jako ty. Nebudu vysvětlovat, zda jsem či ne nějaký Vespasian. Tato diskuze je k článku nikoliv mezi námi dvěma. Tento blog nemá být politický, proto nechápu, proč se poukazuje na rozpor mezi tímto psaním a politickým obdobím M.M. Zanechme diskuze, je to ztráta času. Přeji všem (i těm co "poukazují") hezký den a jdu dělat důležitější věci.:-)

0 0
možnosti

klasik

26. 2. 2008 10:02
myslím, že mistr nevysychá pouze literárně

..jinak vidím, že tady má spoustu odpůrců, kteří si pamatují jeho velice diskutabilní (kulantně řečeno) angažná v politice, včetně té známé facky-zadovky, při které měl  opravdu výraz zběsilého mongola . Myslím ale , že Mackovi jsou tyto vaše kritické odsudky u pr.......   On to dle mého píše pro těch pár slípek, které nemají pamět a nadšením nad tímto "Vrchlickým pro blondýnky" učurávají nadšením. V nich tento štvanec vagín vidí své potenciální píchandy.       

0 0
možnosti

Jan

27. 2. 2008 6:18
Re: myslím, že mistr nevysychá pouze literárně

Klasiku, Macek má plno odpůrců, kteří mu závidějí, kteří ho nechápou, kteří prostě jen rádi kritizují a je jedno koho. Předpokládám, že ty patříš mezi třetí skupinu. Chudák je člověk, který se nedokáže povznést nad realitou, mimochodem facku si dobře pamatuji. A Rathovi jak padla.... Ale o tom tento blog není. A nejsem ani blondýna ani potenciální "píchanda" jak píšeš. Dokonce ani nemusím být ženská, abych si v pohodě přečetl články Macka. 8-o

0 0
možnosti

Nonym

23. 2. 2008 18:01
Mystr.

Obávám se, že Mystr literárně vysychá.

0 0
možnosti

Martin

21. 2. 2008 23:01
Jaro v Únoru

je docela brzy, ale i já bývám potěšen teplými dny, kdy sluníčko tahá za spičky lístků rozmanitých rostlinek probouzejících se k životu. Jen mi neustále tane na mysl, zda to není jen pomlka před mohutným akordem, kdy nás příroda smete z povrchu Země za to co s ní vyvádíme.

A taky mám při čtení této diskuze pocit, že se únorový mráz zakousl hluboko do některých našich spoluobčanů. Kolik záště a nenávisti je zaseto do jejich srdcí a mysli. Jim samým je z toho tak hanba, že se stydí i podepsat. Je pro ně důležité najít viníka. Viníka za stav jejich života. A je vždy snažší najít vinu jinde, než u sebe sama. Jak typické pro hlupáky.

Ale tato diskuze mi potvrdila jedno krásné ponaučení: "Dobrá nálada sice peněz nepřinese, ale na..re tolik závistivých lidí, že stojí za to si ji udržet!"

Přeji všem hezké předjaří.;-)

0 0
možnosti

Kamča

22. 2. 2008 6:05
Re: Jaro v Únoru

úplně s Vámi souhlasím. A ještě přidávám - Usmívejte se, to většinu lidí rozhází, protože neví, co si o nich myslíte. Hezký den přeji. ;-)

0 0
možnosti

CZ

20. 2. 2008 20:34
Ruml- Philip -Macek - a další s pérem v ruce?

Představa, že by se Ruml s Philipem nedopustili Sarajevského atentátu a neuvolnili tak místo na stranickém výsluní do té doby druhořadým a ničím  nevynikajícím členům strany, jako byli Macek či Sobotka, je z pohledu Macko psaných paperbackových článků tristní.Nevím o žádném jiném bývalém členu vládních stran, který by využil svého politicko bulvárního renomé k  cpaní se do tohoto blog semináře a nenápadně nápadnému upozorňování,  proboha, já ještě nejsem NULA, ještě žiju.(tedy s výjimkou ex soudruha Vlčka, který se nahoru dostal podobnou shodou omylných Grossovských upřímných okolností).Takže pánové Rumle či Philipe, řada je i na Vás k prezenrtaci na tomto nobodobém VÚMLu.Kdo to tady ovšem pak bude číst, toť otázka.Já tedy NE.Rv  

0 0
možnosti

Varan

20. 2. 2008 15:01
Myslel jsem,

že článek bude o penězích. Ale ono předjaří -  a docela dobrý.:-)

0 0
možnosti

tréner

20. 2. 2008 14:51
hm, lekce botaniky ????

Já už se podle nadpisu fakt lekl, že se dopustil té nechutnosti, že píše o "lásce" k jeho tolikrát podvedené manželce. To by teprve byl důvod k ukamenování. Možná by stačilo zabavit bažanta pod postelí.

0 0
možnosti

Gábina

19. 2. 2008 23:30
díky

Pane Macku, moc děkuji za tento článek,  moc pěkně se mi četl a přesně vyjadřuje moje pocity v tomto období:)

0 0
možnosti
KP

wolich

19. 2. 2008 9:05
000

Hele macek, není ti to blbý, takhle blábolit  před rozvodem;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jana Fraitová

17. 2. 2008 22:31
Můžete být šťastný,

že i Vaše, určitě nádherná, zahrada je Vaším zdrojem síly a pocity, které předjaří vyvolává se snad ani lépe nedají vypsat. My zahradu nemáme a tak mám více času naopak hlavu zaklánět k obloze. Dnes jsem měla štěstí, zahlédla jsem nad naším městem oproti slunné, blankytné obloze přelet divokých hus. Ne, že bych chodila s nosem nahoru, ale často se mi stává, že zvedám hlavu právě v okamžiku přeletu stěhovavých ptáků. Možná, že za to mohou oku neviditelné, sluchu neslyšitelné vibrace. A tak je to i s předjařím - něco jedinečného se ve vzduchu děje a my se můžeme těšit - příroda začíná zlehka dýchat. I v supermarketu je druhá zdarma (lojová kulička pro sýkorky).

0 0
možnosti