Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Tak příběh 10 letého chlapec z Vídně brutálně znásilněného ilegálním imigrantem ve Vídeňském bazénu žil svůj život taky dlouho na fejsbůku, než se policie odhodlala po téměř 3 měsících tento odporný zločin potvrdit médiím.

Nevidím jediný důvot, proč by to v případě 13 leté Lízy a jistě stovek dalších postižených, o kterých se pravda raději zatajuje, mělo být jinak.

Děláte nevděčnou, ale možná dobře placenou práci. Tak se snažte co to půjde, protože brzy už lidem dojde trpělivost a vyjdou do ulic.

0 0
možnosti
RM
RM

jj.... uz jsem to cetl... diky za link... opravdu necekane :-)

0 0
možnosti
RM

R10o89m95a29n 80M13á53c77a

31. 1. 2016 17:28

Terezo, boj s vetrnymi mlyny. Aneb realita je takova, jak ji jen chteji videt. Odlisne pohledy odmitaji.

0 1
možnosti
JV

J41i14ř12í 88V36a14c53a

30. 1. 2016 19:54

Tak jsou zprávy, že tam místo rodičů byla sociální pracovnice.

Ven to pokud vím dala prave rodina, která s postupem policie nesouhlasila.

0 0
možnosti
TH

Rusaci se nestiti niceho. Znicili ji zivot.

V Nemecku je ta neplnoleta divka chranena zakonem. Proto to nikdo neuverejni. Chce to opravdu ona sama?

(Navic se zcela jiste nikde na svete neuverejnuje kompletni seznam vsech udanych znasilneni. )

To, ze policie nuti divku, aby se priznala, ze to bylo dobrovolne, je naprosto ubohy a propagandisticky nesmysl. Panove budou tak jako tak souzeni za znasilneni a nic jim nepomuze.

Odporny je to, ze Rusaci instrumentovali pro sve potreby "ochrany ruske mensiny v zahranici" blbecky v Nemecku...a holce znicili zivot.

0 1
možnosti
RM

R44o11m75a49n 68M50á26c66a

31. 1. 2016 20:58

Terezo, boj s vetrnymi mlyny. Aneb realita je takova, jak ji jen chteji videt. Odlisne pohledy odmitaji.... Je tak jedno, co se stalo nebo nestalo... jsou presvedceni o sve pravde, i kdyz je na hony vzdalena od reality... emoce jim rikaji, ze to tak je... a rozum jednoduse chybi...

0 0
možnosti
LC

Jistě pane autore, ruská propaganda je špatná, stejně jako jakákoliv jiná. Nicméně takto do očí bijící lži jsou z ruské strany dost vzácné. Zato na západě by mohli přímo přednášet, viz. naaranžovaná mrtvolka oběti migrace, jejíž smrt ve skutečnosti způsobil otec převaděč a zejména neskutčné zamlčování dost šílených faktů ze strany policí západních zemí, dokonalá autocenzura západních médií s ohledem na negativní následky migrace atd. Západ je opravdu ten poslední, kdo by mohl Rusku v tomto směru cokoliv vyčítat...Takže opravdu brečíte na špatném hrobě.

4 4
možnosti
TH

Houbeles, predne Rusko a Lavrov se do toho nesmi absolutne plest.

1 1
možnosti