Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

"Buzny nám nevadí, ale ať to neukazují," hlásají zastánci starých pořádků

Každoroční Prague Pride vyvolává řady ohlasů. Ať už pozitivních či negativních. Stranou nezůstávají ani soudruzi důchodci, kteří doufají v to, aby byl v "tradičním" duchu průvod rozehnán příslušníky Veřejné bezpečnosti.

Tyto osoby, mezi kterými se objevuje např. zkrachovalý agent StB prokládající pivo rohypnolem, až z toho končí v Bohnicích, nebo boskovický myslitel vyznávající jen ty nejkvalitnější zdroje informací, se značně ve věci aktivizují.

Nová republika je nej

Ve svých projevech tak na chvíli mění zažité téma o vzkvétajícím Rusku, západu nad propastí, ukrajinských fašistech a alespoň na chvíli se vyřádí jiným způsobem. Jejich důkladná práce od rána do noci na blozích, v internetových diskusích a poctivé minusování příspěvků, tak zasadí homosexuálům a obecně názorovým odpůrcům naprosto zdrcující úder, který nemohou rozdýchat.

Ukázka práce diskusního agenta

Na internetu tento odboj vyjadřuje své pohoršení a kvalitní a svědomitou online prací se snaží změnit společenské klima. A to nejlépe do dob, kdy u nás byla ta pravá svoboda pod ochranou velkého sovětského bratra a radostně jsme budovali socialismus. Místo perverzního Prague Pride jsme mohli jako slušní lidé vyrazit do prvomájového průvodu oslavovat budovatelské úspěchy. A to v různých kostýmech a na alegorických vozech, což se na Prague Pride nekoná. Tam jsou jen "holé řitě".

Stranou ponecháme fakt, že Prague Pride se zúčastňuje více osob, než Konvičkových, Okamurových a Bartošových demonstrací dohromady a na tuto problematiku zvráceného a odpudivého homosexualismu se podíváme právě do Sovětského svazu. A proč zrovna tam? Protože každý přece ví, že SSSR je náš vzor.

A začněme rovnou u těch nejvyšších. A to u sovětských vůdců, kteří jdou všemu pokrokovému lidu světa příkladem.

Buzny

"Fůůůůůj buzny, teplajzníci... Ať si to dělají doma... A podívej, Máňo, jak na ně ostatní buzny okolo mlsně koukaj," pomyslí si slušný obyčejný Čech.

A je překvapivé, že zrovna soudruh Brežněv všechny ostatní soudruhy takto zradil a stal se teplajzníkem. Zrovna ten, který nás v 68. roce zachránil před československým majdanem a imperialistickou invazí a my jsme tak mohli dalších 20 let svobodně žít a budovat světlé zítřky.

Československý majdan

Pozn. Petr Michalů je českým emigrantem, který byl u nás prý pronásledován, perzekvován a tak se vydal hledat politický azyl a svobodu do putinovského Ruska. Více v článku Utíká před ‚vlastizrádnou‘ vládou a žádá azyl v Rusku. Na návod se ale zeptal české ambasády.

Ale zpět k Prague Pride. Je dobře, že na místě byli i vlastenci, kteří proti této zvrácenosti demonstrovali. Na snímku Víta Hassana (zdroj) můžeme vidět neonacistu Mirka Piskače, který brání naši zem před touto zvráceností.

Vlastenci

Mirka Piskače jsem si všiml, když jsem psal jeden ze svých předchozích článků Vlastenec, co vyhrožoval Matějovi Stropnickému, zavítal do kostela na mši s muslimy. V něm tak můžete vidět další projevy tohoto národně socialistického génia. Ukázka níže.

S SSákem

Zajímavý byl rovněž výtvor již zmíněného boskovického online aktivisty, kterému dal název Kdy budou v Praze pořádat pochody zoofilové či nekrofilové? Jelikož se jedná o člověka s ryze sovětským pohledem na svět, podíváme se, jak jsou na tom např. s tou nekrofilií resp. s láskou k mrtvým v Sovětském svazu. Slovo vzniklo složením starořeckého nekrós, „mrtvý, zemřelý“ a filia, „obliba, láska k něčemu“ (zdroj).

Brežněvův pohřeb

"Hnus, Máňo, jak ho tam vystavujou a vošmatávaj ho... A podívej, co jich tam stojí, aby si ho mohli vosahat a voblízat," pomyslí si opět slušný Čech a vyzve Máňu, aby mu donesla dalšího lahváče. Musí tento strašný zážitek spláchnout.

Fronta na Lenina

"Máňo, pojď se honem podívat... Ty magoři normálně na tu mrtvolu stojej frontu! Prasata nekrofilský," pomyslí si obyčejný český člověk.

Ale Sovětský Svaz již neexistuje a v nástupnickém Rusku je naštěstí vše jinak. A sexuální menšiny tam mají plnou svobodu. Důkazem toho jsou i "transky" Jirky Vyvadila, které Putina a Rusko milují. Více v článku Pohled do FB skupiny Jiřího Vyvadila Přátelé Ruska v ČR a její rozbor.

Sovětským strejcům tedy prý sexuální menšiny nevadí. Ale musejí se chovat tak, aby to na nich nebylo poznat. Vadí jim průvody. Vadí jim, když se muži chovají zženštile. Mně osobně je jedno, jestli je nějaký průvod nebo ne a jestli se někdo chová zženštile nebo ne. Lidi posuzuji podle jejich inteligence, pohledu na svět, způsobu komunikace a podle toho, co mi mohou dát. A ne podle toho, jak se někdo ošívá při chůzi. Jejich svoboda sahá tam, dokud nezasahuje do té mojí. A stejně to platí i naopak. Kéž bychom se naučili lidi posuzovat podle jejich činů a ne podle toho, jací jsou.

Autor: Roman Máca | neděle 14.8.2016 8:24 | karma článku: 31,80 | přečteno: 3699x
  • Další články autora

Roman Máca

Liglass Trading jako bílý kůň pro rusko-hradní "kšeftíky" v Kyrgyzstánu?

"Zeman má kolem sebe *****, Nejedlého a Mynáře, kteří dělají byznys na jeho hlavu, Kellner, Čína a tohle," prozradil podle hlidacipes.org Andrej Babiš na setkání se studenty v Olomouci na jaře 2017.

18.7.2017 v 9:19 | Karma: 46,51 | Přečteno: 19031x | Diskuse| Politika

Roman Máca

"Máca proč držíš v rukou tu černou opici?" Ptá se mě český "vlastenec"

Milan Kubinec z Prahy je jen dalším z řady "vlastenecky" smýšlejících obyčejných slušných českých lidí se selským rozumem. Jen je trochu víc primitivní rasista vyjadřující odhodlání zabíjet české učitele.

8.6.2017 v 11:33 | Karma: 47,42 | Přečteno: 35113x | Diskuse| Občanské aktivity

Roman Máca

Ruská pátá kolona v pořadu Máte slovo

Neodolal jsem a po dlouhé době jsem se podíval na tuto unikátní show, resp. na Máte slovo s Michaelou Jílkovou. Nezklamalo!

2.6.2017 v 7:42 | Karma: 44,36 | Přečteno: 15356x | Diskuse| Média

Roman Máca

Pohled do statistiky: O kolik let každému z nás komunisté zkrátili život

Komunismus není pouze o prvomájových průvodech, údernících, budování světlých zítřků a o líbajících se soudruzích. Jeho dopady jsou i lágry, politické procesy, "znárodňování" atd. Je ostudou, že komunisté sedí v českém parlamentu.

31.5.2017 v 8:10 | Karma: 40,62 | Přečteno: 6086x | Diskuse| Politika

Roman Máca

V Rusku vyslyšeli volání Miloše Zemana. Novinář byl pěti střelami úspěšně zlikvidován

Zlí jazykové tvrdí, že Miloš Zeman je ruskou loutkou. Ve skutečnosti tomu tak není a jde o rovnocenný vztah. Podívejme se, jak i v největší zemi světa berou Zemanova doporučení vážně a uvádějí je do praxe.

26.5.2017 v 8:18 | Karma: 41,21 | Přečteno: 6975x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik