Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Braňme české národní křesťanské hodnoty!

Je jedno, že u nás v podstatě žádní migranti nejsou a ani k nám zřejmě nechtějí. Musíme se bránit! Zítra jich může být tisíc, pozítří sto tisíc a popozítří milion. Zakáží nám pivo, ženy čekají burky a vypukne teror.

A jak se bránit? V první řadě je nutné posilovat vlastenecký duch. Musíme se vypořádat s vlastní historií a ze státního znaku odstranit symbol, resp. zvíře, které je v něm pouhým přivandrovalcem a cizorodým nečeským elementem.

Když se na toto symbolické zvíře - lva pustinného podíváme blíže, zjistíme, že jeho historický výskyt spadá mimo jiné do oblasti Afriky a Blízkého východu. Tedy do regionů proti jejichž infiltraci do naší kultury bojujeme. Lev je v našem znaku imigrantem a my imigranty nechceme!

Vlastenecké strany jako třeba Národní demokracie jsou tak vzhledem k nešťastnému státnímu znaku nuceny toto ryze nečeské zvíře používat. To je špatně a nebudí to dobré světlo, jelikož nás chtějí chránit před imigranty. Jak? S imigrantem ve znaku?

Navrhuji proto afrického a blízkovýchodního lva zaměnit symbolem ryze českým. Pražský krysařík je v tomto směru ideální a stát i Národní demokracie ho může umístit do znaku namísto lva - imigranta.

Důležité je vypořádání se i s naší náboženskou historií a modifikace výkladu křesťanství. Žádné přivandrovalce z Blízkého východu tu nechceme! A že křesťanství hlásá pomoc bližnímu svému? Sluníčkářský přežitek!

Další věcí je odstranění každodenní symboliky, která zobrazuje přivandrovalce a "eurohujery". Na naší stokoruně se např. objevuje podobizna Karla IV., českého krále nečeského původu, který byl rovněž císařem Svaté říše římské, kterou vzhledem k tomu, že sdružovala řadu evropských národů, lze považovat za předchůdkyni zločinecké a diktátorské Evropské unie.

Během očisty našeho národa a změny podoby platidel již můžeme vycházet z osvědčených vzorů.

Komunistická stokoruna jistě aktuální není. Je tedy vhodné družstevníky a kouřící fabriky vyměnit za motiv, který je aktuální a vlastenecký. V tomto směru se mi jeví jako povedený návrh Úsvitu a BPI, který byl použit na titulní straně partajního osvětového periodika Národní listy. Ty vydává společnost právníka provázaného s Vítem Bártou, která má v obchodním rejstříku uvedeno, že se zabývá pronájmem nemovitostí a na níž jako na marketingovou a PR agenturu neexistuje ani telefonický kontakt viz Záhadné hospodaření Úsvitu a BPI a záhadné Národní listy. Ale to nám nevadí. Hlavně že nás vlastenci s Vítem Bártou ubrání před někým, kdo k nám ani nechce.

Tuto zdařilou ilustraci tak stačí pouze zrcadlově překlopit. Oba vlastence vložit místo družstevníků, lva vyměnit za krysaříka a čmoudící fabriky za muslimské hordy. Výsledek bude vlastenecký a aktuální a zbavíme se tak přivandrovalce a "eurohujera" Karla IV. na naší stokoruně.

Následujícím bodem je vypořádání jazykové otázky. Správný Čech by neměl užívat jiného jazyka než českého. Předejde se tak i trapným situacím, což např. převedli vlastenci z "Úsvitu proti Kostce proti islámu". Na videu můžeme vidět i maskovaného "budižkničemu a sluníčkáře" viz Tažení proti islámu snížením ratingu Filozofické fakulty UK na Facebooku.

Na místě je i stavba koncentračních táborů a zbavení práv těch občanů, kteří nebudou s vlasteneckou orientací souhlasit viz Chtěl bych mít za ženu muslimku! A snad dojde i na šibenice.

Plně vhodné je i odstranění různých aktivit vyzývajících ke kultivovanosti diskuse (Další multikulti, sluníčková, nezisková, za norské peníze a na mládež cílená kampaň je tu!) a zavedení regulace médií, kdy mainstreamem budou různé hoaxy, konspirace a dezinformace (Jak "informují" tzv. proruské weby?), které budou prezentovány jako objektivní skutečnost. Vhodná je rovněž i podpora kampaní, které budou v duchu hoaxů a manipulací správně vychovávat národ k nenávisti, pardon, k vlastenectví (Kampaň proti islámu a migraci vedená migrantem žijícím mezi muslimy).

Vážení konvičkovci, okamurovaci, bartošovci (Ohlédnutí za 17. listopadem 2015: vztahy, intriky a spory mezi jednotlivými aktéry), zemanovci (Plivnutí do tváře české kontrarozvědky a ministerstva vnitra), putinovci (Pohled do FB skupiny Jiřího Vyvadila Přátelé Ruska v ČR a její rozbor) a další, uvědomuji si, že migrační krize a radikalismus jsou obrovskou hrozbou a nejsem žádným nadšeným vítačem. Ale vzhledem k té vámi předváděné smutné tragikomedii ze mě děláte osobu, která je stále více nakloněna "sluníčkářsky" a proevropsky, protože odmítám kolektivní vinu a soudím lidi podle jejich činů a ne podle vyznání nebo původu. Toto se dnes ale samozřejmě nenosí a takový postoj je vlastizrádný.

Pokud si někdo myslí, že za ostnatým drátem s koncentráky se zbavením práv a náboženských svobod, kde je nenávist k druhým státní ideologií, naše společnost jen pokvete, tak je to nejen smutné, ale i nebezpečné.

"Vlastenectví je láska k vlastnímu národu, nikoli nenávist k jiným." (TGM)

Autor: Roman Máca | sobota 12.3.2016 10:08 | karma článku: 36,48 | přečteno: 5551x
  • Další články autora

Roman Máca

Liglass Trading jako bílý kůň pro rusko-hradní "kšeftíky" v Kyrgyzstánu?

"Zeman má kolem sebe *****, Nejedlého a Mynáře, kteří dělají byznys na jeho hlavu, Kellner, Čína a tohle," prozradil podle hlidacipes.org Andrej Babiš na setkání se studenty v Olomouci na jaře 2017.

18.7.2017 v 9:19 | Karma: 46,51 | Přečteno: 19031x | Diskuse| Politika

Roman Máca

"Máca proč držíš v rukou tu černou opici?" Ptá se mě český "vlastenec"

Milan Kubinec z Prahy je jen dalším z řady "vlastenecky" smýšlejících obyčejných slušných českých lidí se selským rozumem. Jen je trochu víc primitivní rasista vyjadřující odhodlání zabíjet české učitele.

8.6.2017 v 11:33 | Karma: 47,42 | Přečteno: 35113x | Diskuse| Občanské aktivity

Roman Máca

Ruská pátá kolona v pořadu Máte slovo

Neodolal jsem a po dlouhé době jsem se podíval na tuto unikátní show, resp. na Máte slovo s Michaelou Jílkovou. Nezklamalo!

2.6.2017 v 7:42 | Karma: 44,36 | Přečteno: 15356x | Diskuse| Média

Roman Máca

Pohled do statistiky: O kolik let každému z nás komunisté zkrátili život

Komunismus není pouze o prvomájových průvodech, údernících, budování světlých zítřků a o líbajících se soudruzích. Jeho dopady jsou i lágry, politické procesy, "znárodňování" atd. Je ostudou, že komunisté sedí v českém parlamentu.

31.5.2017 v 8:10 | Karma: 40,62 | Přečteno: 6086x | Diskuse| Politika

Roman Máca

V Rusku vyslyšeli volání Miloše Zemana. Novinář byl pěti střelami úspěšně zlikvidován

Zlí jazykové tvrdí, že Miloš Zeman je ruskou loutkou. Ve skutečnosti tomu tak není a jde o rovnocenný vztah. Podívejme se, jak i v největší zemi světa berou Zemanova doporučení vážně a uvádějí je do praxe.

26.5.2017 v 8:18 | Karma: 41,21 | Přečteno: 6975x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Nevítají přistěhovalce, jsou xenofobní, řekl Biden o Japonsku a Indii

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ státy, které nevítají...

„Můžete nás grilovat.“ Koalice SPOLU zahájila kampaň u piva a klobás

2. května 2024  20:41

„Ááá, náčelník přijíždí,“ zahlásil europoslanec ODS Alexandr Vondra. K poděbradské kolonádě, kterou...

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau
Ärztin/Arzt für Innere Medizin

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau

nabízený plat: 172 000 - 273 000 Kč

  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik