Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P96e54t94r 75A54n64g32e43r

1. 10. 2017 17:35

No, také nechápu jeho oblíbenost. Člověk bez jakýchkoliv zábran, "bývalý" komunista, cizinec, který si vystačí s pár česko-slovenskými větami, z nichž minimálně polovina není pravda. A zároveň nevěřím, nechci věřit, že 30% občanů jsou hlupáci. Snad mi to za pár let vysvětlí nějaký politolog. Za předpokladu, že ještě bude existovat demokracie.

5 3
možnosti

Zklamání občanů politiky ODS, ČSSD a TOP 09 bylo příliš hluboké!

1 0
možnosti
JP

Protože jsme spíš národ věčných kverulantů a lidé mají pocit, že Babiš to všem "natřel". V mých očích je to však ubohá kreatura, která pořád dokola opakuje, co mu poradili poradci, aby vše co nejvíce zamlžil. Kromě tohoto dotačního podvodu, který snad pochopí každý, kdo má alespoň trochu selského rozumu. Jen připomínám, jak lhal, když tvrdil, že neví, kdo tehdy Čapí hnízdo vlastnil - nakonec to byly jeho děti...a potom to šlo zpět k Agrofertu. Potom jsou tu ještě korunové dluhopisy za 2 miliardy a "kleknutí" finanční správy na jeho konkurenty v podnikání. Sám krade a podvádí ve stovkách miliónů, ale z drobných podnikatelů by kvůli stokoruně sedřel kůži za živa.

7 1
možnosti
VV

Ubohejch Kreatur je plnej Parlament. Ale Andrej Babis si na rozdil od nich vybral dobre poradce.

2 0
možnosti
PN

P96e15t15r 33N48o84v94á30k

1. 10. 2017 14:52

Mafie jede pro naprostou nemohoucnost Babišovi parlamentní a mimoparlamentní opozice

--

a nakonec lhostejnosti nemalé části národa která nikde nevidí jedinou konzervativní alespoň malinko pravicovou stranu

--

Zeleným + KSČ se povedl super tah - pravice hlasuje pro řepku + pravice hlasuje pro regulace, regulace regulace, zadlužování, mafii ...

více info případně např. :

-

http://bitly.com/KorpMafie

http://bit.ly/T-Mobile-Corruption

http://bit.ly/RozkladRegulovanehoStatu ;-€

1 1
možnosti
DV

D58a19v66i41d 13V17l93k

1. 10. 2017 14:07

Pan Babiš není schopen poctivé debaty a argumentace. Má naučeno od svých mediálních proadců několik útočných frází a ty mele furt dokola a ty výsledky jsou kde? Myslíte tu manipulaci s veřejným rozpočtem ,kdy finančák nevracel vratky a zastavily se zcela investice, aby Babiš vykázal rozpočtový přebytek? Fakt jste ekonom? Očekával bych od Vás fundovanější rozbor.Rv

7 1
možnosti
Foto

,,Proč je pan Babiš tak oblíben?". Neoznačil bych to za oblibu. Spíše za to, že mnozí cítí potřebu změny. To, zda zrovna on je její ,,zárukou" ovšem nelze predikovat. Ono silné i mediál. podporované ,,anti" mu spíše ještě ,,nahrává". Přitom se zapomíná, že mnohé ,,nepopulární" bylo prosazeno vládou, a většinově schváleno parlamentem, nikoli jen jím.

0 3
možnosti
Foto

Ono se také zapomíná, že mnohé "populární" bylo prosazeno vládou, většinově schváleno parlamentem a Babiš si to jako ministr financí přivlastni. protože ON to byl, kdo na to dal prašule.:-)

3 2
možnosti
MB

p. Strnad zdravím - Váš názor znám, na stránky chodím. Jistě , EET lze technicky a nákladově akceptovat. Pořád to ovšem beru jinak - Jako nástroj nových forem , podněcování závisti, k čemu je pak FÚ a celé účetnictví ? Dalo se něco navíc do starostí - jaké tedy odpadly ? Je až neuvěřitelné, jaká politika - rétorika je nasazena na OSVČ - od parazitů přes regulace všeho druhu. Jen opakuji, jistěže se i rejdilo - nicméně odsud , státní pokladice absolutně nechudla ! ... :-)

2 0
možnosti
ZB

"EET má minimalizovat obcházení zákonu"...lidé tomu tleskají.Pokud obchází zákony Babiš,lidem je to jedno a dál mu budou tleskat...to opravdu postrádá logiku.Dělat s predátora Babiše chudáka zajíce,kterého všichni nahámějí je opravdu hloupé.To o všem o voličích Babiše dost vypovídá a jen potvzuje fakt,že většina populace je hloupá a logické uvažování je jí cizí....

7 2
možnosti
VH

Máte pravdu. Pan Babiš mluví věcně: "Všichni kradou. Politici nejvíc. Já nejsem politikem, proto nekradu. Všem překážím, protože je nenechám krást. Zvláštním zločincem je Kalousek. Rozkradli stát - já jsem majetek získal zákonně. ......" Vrchol věcnosti ministra financí, který po sobě v době konjunktury zanechal dědictví 50 mld. sekery.

5 0
možnosti
Foto

Já bych to i trochu zdramatizoval: Politici lžou, neb to mají v popisu práce. A je úplně jedno, za kterej mančaft kopou. Rozdílná je jen míra ulhanosti podle jednotlivých osob. Bohužel se to na čelo vytetovat nedá. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Zdá se, že máte pravdu. Sice ANO zřejmě volit nebudu, ale ten dojem "štvaného zajíce" ve mně ta kauza vzbuzuje taky. Karma a R^ za odborný názor.

2 0
možnosti
ZH

Vlk obvykle nežene zajíce zdravého, ale nemocného. Nemocný zajíc je totiž pomalejší. Třeba proto, že je nakažen smrtelnou infekcí. Pak je i pro ostatní zajíce dobře, pokud vlk toho nakaženého chytí. Ať už si to uvědomují, nebo ne.

2 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 15,18
  • Průměrná čtenost 20998x
Je mi něco přes 60 let, Hodonín. Ve volných chvílích se věnuji různým analýzám ať ekonomickým, sportovním, ale i společenským. Mým cílem není jen kritizovat, jak je to běžné, ale především hledat cesty, jak a čím věci vylepšit.

lunga.jan@gmail.com

 

Seznam rubrik

Oblíbené články