Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Není žádným tajemstvím, že je Ransdorf i při jeho opulentním europoslaneckém platu zadlužený. Od toho se podle mne odvíjí všechny jeho vedlejší aktivity. Takže pokud se vědomě nezúčastnil nějakého podvodu (moc bych za to ale nedal, že ano), tak nejspíš někomu naletěl za tučnou provizi. Obojí je ovšem nedůstojné europoslance a defacto reprezentanta naší republiky. Vyžírka ... :-/

4 0
možnosti
Foto

Přesně takto bych to vyjádřil R^

0 0
možnosti
Foto

Měli bychom si připomenout, že v posledních volbách do Evropského parlamentu byl Ransdorf na kandidátce KSČM víceméně na nevolitelném místě. Do EP se dostal jenom díky preferenčním hlasům voličů KSČM. Voliči KSČM chtějí mít prostě v EP někoho takového, jakým je Lukáš Pavlásek v soutěži Star Dance. Chtěli si s ním prostě užít trochu legrace a tak ji mají mít. ;-)

2 0
možnosti
JV

Zrusit extremistickou zlodejskou stranu KSCM !!!! (25 let moc pozde)

1 0
možnosti
Foto

Je to sice pozdě, ale na dobrou věc není pozdě nikdy.

1 0
možnosti
Foto

Máte sice pravdu, že vzhledem ke své funkci by se neměli volení činitelé do podobných aktivit pouštět, nicméně asi žádný etický kodex dosud nezakazoval někomu pomoci v nouzi, kdo se třeba díky špatnému jazykovému vybavení nemohl něčeho domoci.

Ten problém s výběry a převody v západních bankách existuje. Znám dva případy našich pracovníků v zahraničí jak v USA, tak Nizozemí, kdy se jim nepodařilo dostat z banky tzv. daňové vrátky, které tam poslaly úřady po jejich odjezdu ze země.

A banky požadují, aby dotyčný byl osobně přítomen při rušení účtu a výběr na dálku nelze provést.

Nechápu, v čem je sice zadrhl v době elektronického bankovnictví, ale ...

0 0
možnosti
Foto

vstanou noví Ransdorfové

1 0
možnosti
Foto

To jsou ti „lidé zvláštního ražení“…

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik