Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

No je to na pováženou. Je to jasné vyslání signálu, že se kauzy politiků a jejich chlebodárců nesmí vyšetřovat. V Plzni je kauza Zevo CHotíkov a Čistá Plzeň . Je to drancování peněz daňových poplatníků a zjevně i toto přikrývá právě Chovanec a spol. Nu a to co říká o svém právnickém studiu " titul nepoužívám " je jen ukázka jaký je charakter. Ne nadarmo se mu tady říká zrádce všech zrádců!!! Takový je ministr Policie§§§§

0 0
možnosti
Foto

Moc nerozumím tomu, proč by měli horníci dostávat nějakou kompenzaci. On někde někdo jiný dostává kompenzaci za léta dřiny? Nebo z jakého důvodu na to mají horníci nárok? Každý z nás žije a pracuje v nejistotě, kdysi před dlouhými lety, kdy bylo uhlí zlatem, se ta "nadřazenost" horníků dala pochopit, ale dnes?

Privatizace jsou dobré k tomu, že následně už to stát potažmo daňové poplatníky nestojí ani korunu. Jednou to zprivatizovali, tak nechť se o to stát dál nestará, jedině tak může ušetřit daňovým poplatníkům.

1 0
možnosti
JR

J24a88n 15R81á44ž

19. 5. 2016 17:03

Pořád se probírají různé kšefty Babiše, ne že by se probírat neměly, ale pořádně rozebrat jak to proběhlo mezi kamarádem a nejdůvěryhodnějším poradcem Sobotky, Radkem Pokorným, který při "vekslu" s vlastnictvím OKD dělal poradce jak Bakalovi, tak Sobotkovi a zákulisními hráči z tohoto obchodu století, se nikomu nechce..

Nikdo nezkoumá jak se tak mohlo stát, že odhad byl jednou 4,5 miliard, po druhé 14,5 miliard a že nikdo nedělal odhad výnosovou metodou ( na dividendách vyneslo OKD majitelům za pět let 20 miliard), v odhadu nebylo tržní ocenění bytů a nebylo do odhadu zařazena ani jedna dceřiná společnost, kterých prodej vynesl cca 15 miliard. To Sobotka, jako právník nevěděl, nebo pro něj prodej nejziskovějšího státního podniku byla nezajímavá věc, kterou odřídil během kávičky se Sachrdortem vypité o polední přestávce s Bakalovým právníkem Pokorným..

Tak se tady motáme pořád v prkotinách, aféra kolem Čapího hnízda proti OKD je prkotina, investigativní novináři s velkou slávo odhalují skandály za pár drobných a jsou toho plné noviny a televize, ale miliardový průšvih, který teď odneseme všichni, protože sociální program horníkům nezaplatí Bakala (osobně vydělal na OKD cca 40 miliard), ale my, daňoví poplatníci už jednou okradeni. A tak je obrovský průšvih který, i když nepřímo, ve funkci ministra financí se svým kamarádem zavinil Sobotka u ledu. Hlavně když, i bez ohledu na opovrhování soudním systémem v kauze Altner (taky nějak vyšuměla), se zvedají preference ČSSD.

3 0
možnosti
VH

Jen pro úplnost: odhad výnosovou metodou by zahrnul celý konzolidační celek. Včetně dcer a bytových domů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik