Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ujišťuji Vás, že jsem jako občan silně znepokojen pokračující vlnou migrace do státůEU. Mnohokrát jsem v orgánech PSP ČR vyjádřil, spolu s mýmikolegy, zásadní nespokojenost s neúčinnými opatřeními ze strany orgánů EU k zastavení tétomasivní, organizovaným zločinem podporované a zneužívané migrace. Události posledníchtýdnů a uvolňování zatajovaných informací z Německa, Francie atp. jasně dokazují, žeschopnost těchto zemí objektivně vnímat a analyzovat problém je mizivá, i díky „politickékorektnosti“. Jejich schopnost přijímat, ale i integrovat migranty se prokazatelněnedaří. Uvědomujeme si, že pokud nebude rychlým a zásadním způsobemposílena a zajištěna nepřekonatelnost vnější hranice Shengenského prostoru, hrozí nám významná bezpečnostní,zdravotní, sociální a další rizika, radikalizace, terorismus aobecné ohrožení další existence evropských hodnot. Uvědomujesi reálné nebezpečí toho, že země, které zcela autonomně anezodpovědně prováděli vlastní, k migraci otevřenou politiku, mohou stejnětak v kterémkoli okamžiku přistoupit k jednostrannému uzavření svých hranic.

Vzhledemke své práci ve všech orgánech sněmovny zabývajících se obranou abezpečností jsem přesvědčen, že vláda ČR je připravena realizovat všechna potřebná opatření k eventuálně bezodkladnémuzavedení kontroly České státní hranice.

Budu,spolu s kolegy, podporovat veškeré kroky vedoucí k okamžitému zastavenínelegální migrace do EU a zajištění nepropustnosti vnější hranice Shengenskéhoprostoru. S ohledem na zásadníproměnu globálního prostředí budu trvat na iniciaci změn příslušných legislativních noremsouvisejících s migrací a azylovou politikou a budunadále požadovat adresné posouzení odpovědnosti konkrétních osob a orgánu EU(EP), které dlouhodobě podcenili a nezajistili zabezpečení hranice Shengenskéhoprostoru a přispěli tak k eskalaci migrační krize ažk současnému stavu.

Samozřejmě budu usilovat o trvalé zvýšování schopností bezpečnostních sborů k ochraněa obraně země a jejích občanů.

poslanec PSP ČR

3 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik