Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Komunistická propaganda . Kdo by v tom banánistánu zůstával? Mladí lékaři vidí ,jak se tato společnost chová k těm starším,a to jim stačí.

Kdo by měl zájem o 150 hodin přesčasů měsíčně po dobu 10-15 let od promoce, kdo by měl zájem polovinu pracovní doby datlovat na klávesnici počítače? V Německu na to mají písařky, lékař má jednu službu do měsíce, po které jde domů spát. V Německu mladý lékař den ode dne roste, věnuje se totiž výhradně medicíně. Pane Lukša, vy jste také platil za studium? A co ti zedníci,středo a vysokoškoláci co pracují v cizině ?

Ti platit nebudou ? Jen lékaři ? Rv

1 0
možnosti
Foto

Pan Lukša je patrně z Marsu.

Když na to lékaři před několika lety upozorňovali, když Lékařská komora avizovala, že v dohledné době budou odcházet praktici do penze a na jejich místo nebude náhrada, odpovědí politiků bylo buď mlčení, nebo dehonestace.

Vyčítat mladým lékařům, že mizí za kopečky, je nonsens. Každý - opakuji každý - má právo jít tam, kam chce. Vzhledem k zhruba 4 násobným výdělkům v Německu proti ČR, mnohem lepšímu zázemí a normálním poměrům v postgraduálním studiu je exodus českých lékařů pochopitelný.

Argumentovat nevolnictvím - tedy nutností zůstat tam, kde bylo poskytnuto vzdělání - patří do úvah totalitního myšlení.

0 0
možnosti
PV

P81a89v47e53l 75V88é23b78r

22. 2. 2016 7:40

Nechápu jedno: Jak to, že novopečení doktoři nemusí podepsat závazek, že po skončení studia odpracují určitý počet let v ČR, nebo musí zaplatit náklady na studia.

Takhle do nich daňoví poplatníci vloží nemalý peníz, načež mladý doktor řekne "Díky, že jste mi zaplatili studia a sbohem"...

1 0
možnosti
TB

proč jenom doktoři? Copak inženýři nebo ajťáci neodcházejí? A co takový, který vystuduje třeba peďák a pak nejde učit ? Když školné, tak pro všechny, ale nemůžete vyselektovat jednu VŠ......

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 599x
Jsem starostou obce Čeladná. 

Seznam rubrik