Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

misaviki

10. 5. 2010 13:34
Souhlas

My jsme byly na patře v domě 3 sousedky, které měly děti ve stejnou dobu. Všechny jsme byly doma s jedním dítětem. Kdyby existovala možnost takového hlídání, proč by jedna nemohla hlídat děti dvěma dalším? Že nemá kvalifikaci? Xkrát jsme si hlídaly v případě potřeby děti navzájem, navštěvovaly se a vypomáhaly si, takže jsme k sobě měly důvěru, děti se znali. O svěřování dětí do "cizích rukou" - kdo z nás ví, co je učitelka v MŠ zač? Nedávno byl medializovaný případ, kdy učitelka MŠ týrala své děti. Co když se moc dobře nechovala ani ke svým svěřencům? To by jsme děti nemohli dát nikdy nikam.

0 0
možnosti
L

lesicatko

10. 5. 2010 13:15
Myšlienka dobrá, ale tá argumentácia autora...

"Jestli je daná maminka v domácnosti dobrou volbou pro výchovu dítěte, si snad každá žena dokáže uvážit sama" No, bohužiaľ toto neplatí, veĺmi ĺahko sa fakt môže stať, že neodhadne.

"Ukažte mi nějakou krkavčí matku, která své dítě svěří komukoliv, jen aby se dítěte zbavila a mohla jít pracovat."

A toto je preboha čo za argumentáciu? Dojmami ? A ked ukážem tak čo ? Je to hádam krkavčia matka ? Okamžite by mohla autora zažalovať za toto slovné spojenie a súd by vyhrala - dokonca ani ženu, ktorá dá generálny súhlas s adopciou pred narodením nemožno nazvať krkavčou, nieto ešte takú, ktorá sa stará o svoje dieťa.

Desí ma takýto sposob argumentácie . Autor robí medvediu službu ODS. Taký boľševik v modrom...

0 0
možnosti
N

NTPT

10. 5. 2010 13:00
každý potomek má rodiče DVA

taK JAKÉPAK "umožnit matkám  větší svobodu v rozhodování o životě svém i svého potomka." ? HM ?  Otcové jsou jako co ? Duchové,   chodící pokladničky nebo jen dárci spermie ?

0 0
možnosti
L

Lionet

10. 5. 2010 13:17
Re: každý potomek má rodiče DVA

"za druhé umožní rodičům větší svobodu v rozhodování"... ale v rámci  "genderové korektnosti" by bylo asi vhodné uvádět slovo "rodiče" všude - tedy i v prvním odstavci, na který odkazujete. To máte pravdu.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1146x
Jsem student z Brna, který o politice nejen rád diskutuje, ale i píše.

Seznam rubrik