Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

veit

30. 4. 2010 13:54
Proboha

Proboha, co jsou to za tlachy? To je student? A nejspíš bez školného? Můj ty smutku!8-o

0 0
možnosti
MJ

kizt

30. 4. 2010 12:25
autore, máte v tom trochu zmatek

Možná máte trochu pravdu, co se týká Šlégra a Paroubka,ale, monstrozní haly jak píšete , tak ty výhradně vyrůstají v baštách ODS, nebo je tato modrá partaj používá v upoutávkách v předvolebních akcí. Jako důkaz mého tvrzení lze uvést příklad bývalého hejtmana Bendla,který za vydatné podpory dalšího modrého kabrňáka Oty Černého ml. přinesly před zaplněný kladenský stadion maketu budoucí monstr haly, na kterou však neměl, jak se v zápětí ukázalo ani korunu. Tak, že autore normálním lidem je jasno, že nelžou jenom oranžový,ale stejnou mírou i modří, černí, zelení atd atd. 

0 0
možnosti
MS

Městečko strašení

30. 4. 2010 11:55
Hm

nějak jsem ve vašem článku nenašel, kdo jsou ti nezávislí odborníci, které angažuje ODS. Existují vůbec? :-)

0 0
možnosti
MS

Městečko strašení

30. 4. 2010 12:00
Re: Hm

Nedalo mi to a celý článek jsem přečetl ještě dvakrát. Vlastně jeho koncepce se dá shrnout takto: ODS něco neurčitého někde v neurčitu představila (5% článku), pak kritika ČSSD (90% článku) a na konec zmínka o jakýchsi nezávislých odbornících ODS, neurčitých a tedy neexistujících (zbytek článku).

0 0
možnosti
X

xurek

30. 4. 2010 11:44
totalni blbost

nedostatek penez v sportu? prave naopak, stat nema nijak finansovat jakekoli druhy kultury ci sportu, ten se ma odvijet sam s privatnich financi. Stat ma zajistit bezpeci dopravu a dodrzovani zakonu nic vic

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 4. 2010 11:03
Asi jsem to nepochopil.

 neboli, i ČSSD chtěla přece dát peníze hlavně do tréninku mládeže. Akorát že je tu stále otázka , ke se na to vezme. V tiskové zprávě  ODS následuje po bohulibém návrhu  "stanovení pevného procenta, kterým bude

sport podporován ze státního rozpočtu...pokračování "pro vyšší podíl

veřejných rozpočtů včetně regionálních na financování sportovní

infrastruktury". Ovšem, jestli se má z jednoho celku (rozpočtu) jedna část zvýšit, tak jiné se musí logicky snižit. (Pokud už pominu takovou hloupost, jako že ODS a TOPvloni chtějí přece také státní výdaje snižovat). Takže občané radujte se, jak vám ODS slibuje, tak zvýšení podpory tenisových nebo hokejových kurzů mládeže zaplatíte snížením mateřské, důchodů, sociálních podpor, jak rovněž navrhují. Pochopil jsem to správně??

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

30. 4. 2010 12:44
Re: Asi jsem to nepochopil.

Proč by si nemohli tenisové a hokejové kurzy platit každý sám, tedy potažmo rodiče, když takové baletní či jazykové kerzy a školy si také platí sami?

0 0
možnosti
ML

marlow

30. 4. 2010 10:53
Spoluprace je moc fajn

Ale sportovni kluby potrebuji penize. Ty mela poskytovat Sazka vymenou za vysadni prava provozovat loterii a misto toho je ukradli prostrednictvim Sazka areny na dlouho dopredu. Pokud nekdo podporu sporu mysli vazne mel by predevsim zridit novou loterijni spolecnos a Sazka s kumpany at si tu halu strci za klobouk. Co myslite, udela to ODS?

0 0
možnosti
A

aljavC

30. 4. 2010 11:01
Re: Spoluprace je moc fajn

vytvoření nové loterijní společnosti, jako SAZKA, by vyšlo dost draho. Spíše by měl někdo do sazky vlítnout a udělat tam pořádek !

0 0
možnosti
JD

dudusj

30. 4. 2010 10:45
ODS?

Bože ochraňuj náš sport!

0 0
možnosti