Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HW

Horis W-ch

8. 6. 2008 19:29
Proč?

Proč byl vymazán můj příspěvek? Nikoho jsem neurážel, jen jsem vyslovil svůj názor na tuto parodii na žurnalistu??? Klasika u Slaviatora:-©

0 0
možnosti
M

maziSKS

6. 6. 2008 17:57
pro autora

jo a pro autora článku: raději piš pro nějakej bulvár, třeba v Aha, by ty tvoje hovadiny dobře vypadali, třeba jako sloupky. Máš v hlavně totálně vymeteno a ty si myslíš jakej si boreček chytrej, ale při tom jsi jen chudáček, kterej se snaží být zajímavej.

0 0
možnosti
M

maziSKS

6. 6. 2008 17:47
blbost

Tento člověk píše bláboly všude.

K. Jarolím má velký podíl na tom, že jsme hráli LM a získali titul. A hodně mě vytáčí, názor, že jsme titul získali se štěstím, to je blbost. Liga je dlouhodobá soutěž, hraje se na 30 zápasů a každý klub si může za své výsledky sám. Stejně jako Slavia si mohla za výsledek v zápase se Žižkovem, tak Sparta si mohla za výsledky v zápasech s Brnem, Ostravou, Libercem a také Bohemians také sama. Takže o štěstí tu nemůže být ani řeč, vyhraje ten, kdo má nejvíce bodů a ty měla Slavia, takže titul naprosto zasloužený. Je to podobné, jako bych tvrdil, že United získali také titul se štěstím, protože Chelsea prohrála na Arsenalu, remizovala s Newcastlem, apod. A hlavně, žádný tým na světě, který vyhraje svoji ligu, vždy několikrát za sezonu prohraje a remizuje, ať už jde o Spartu, Slavii, Chelsea, Real Madrid nebo Inter Milan.

0 0
možnosti
SV

chroustík

5. 6. 2008 17:43
Milý pane pisateli,

pokud opravdu sledujete fotbal, pište nějaké menší blbosti, než ty, co jste tady vyblinkal. Nebo jděte trénovat přípravku, tedy pokud vůbec víte, do čeho se ve fotbalu kope.

0 0
možnosti
Z

zabijack

5. 6. 2008 13:33
trotle, ani sem to necet a stejne reaguju

5 slov:  koncepcni prace a alex ferguson.

0 0
možnosti
SH

abbbe

5. 6. 2008 11:49
Takze

kdyby Vam nekdo na zacatky sezony rekl - bude to vyrovnane, Jarolim udela par chyb, ale vybojuje titul. Co by jste udelal? Rekl, ne, takoveho trenera nechci! Chci nekoho kdo neudela chybu a 5. - 10 misto mi staci. Doporucuji med - medunku - srub bez televize a internetu a půl roku odpocivat.

0 0
možnosti
DP

Spalovač šancí

4. 6. 2008 23:22
Zamyšlení oprávněné a fajnové, bohužel myšlenkové pochody

takové nemastné neslanné:-/

Bylo by to na delší psaní, ale uvedu to, co jsem zde psal cca od 24. kola.

Karel by měl dostat ještě jednu šanci - půlroční. Vedení s ním podepsalo dlouholetou smlouvu, aby mu poskytlo čas koncepčně pracovat a i hráče má české poměry vynikající (a se vší úctou k Brnu a Ostravě, našemu kádru se může rovnat jen Sparta). Bohužel KJ pravidelně nezvládá psychologicky zápasy mezi cca 20.-27. kolem, kde pravidelně ztrácíme body se slabšími soupeři naprosto zoufalým způsobem . Místo, aby se snažil atmosféru v týmu odlehčil, vyvolává další psychický nátlak na hráče, kteří se pak "za odměnu" bojí na hřišti cokoliv vymyslet a vzít odpovědnost na sebe. Pokud by Sparťani nebyli namyšlení, že nemohou o titul přijít, dopadlo by to letos stejně jako v letech předchozích. Naštěstí dobrá forma a motivace Baníku a Brno se spouštěcím efektem Řepka přihrály titul do klína nám.

0 0
možnosti
DP

Spalovač šancí

4. 6. 2008 23:29
Re: Zamyšlení oprávněné a fajnové, bohužel myšlenkové pochody

60 bodů ovšem není žádný zázrak a svědčí to o nevyrovnanosti formy a slabší psychické odolnosti. Osobně to vidím, že jsme měli mít o 10-15 bodů víc, Že máme na to dominovat lize např. jako Sparta v letech 97-00 ukázaly zápasy se silnými soupeři (s výjimkou Teplic a Brna venku). I dokonce Spartu jsme jasně v derby přehrávali po taktické stránce a byli jsme mnohem nebezpečnější ve finální fázi. Bohužel už tradiční selhání typu Jablonec či letos Žižkov nás srážejí zbytečně dolu a teď se dostávám k jádru - KJ to za tři sezony nedokázal odstranit.

ZÁVĚR: Vzhledem k proklamovanému cíli - pravidelná účast v LM a mistr ligy bych dal šanci KJ ještě tento podzim. Pokud nepřežije zimu v pohárech (je jedno, zda v LM či UEFĚ - buďme realističtí), nebo pokud nebude mít alespoň 10 bodový náskok na třetího v tabulce, mělo by dojít k trenérské výměně.

0 0
možnosti
ZP

Celerek

4. 6. 2008 10:31
Proc si vzdy musi protirecit

Vsichni tvrdi, jak je dulezite nemenit neustale trenery (vidime u sparty k cemu to vede). Tak proc kdyz konecne slavii vede nekdo kdo tomu rozumi a je velmi uspesny, navic se slavistickou minulosti a slavistickym srdcem, tak nechapu proc by ho mel nekdo odvolavat. Naopak si asi jako vetsina slavistu preju aby zustal Karel J. co nejdele. A nejaky neumetel, ktery se potrebuje zviditelnit nema zadne pravu kritizovat, protoze tomu za 1. nerozumi a za 2. nedokazal vubec nic, jen spini uspesne!!!

0 0
možnosti
ZP

Celerek

4. 6. 2008 10:24
Nehorazny blabol

Boze co si ten zakomplexovany noob snazi dokazat? Mozna by se hodilo zapojit par mozkovych bunek pokud jsou jeste funkcni!!! Jak proboha muze hodnotit uplynulou sezonu tim, ze popise jeden nepovedeny zapas??? Opravdu objektivni novinarina ... ale v bulvaru ma urcite tento znalec sanci!!! Jenom prosim at uz nic mimo tisteny bulvar nezverejnuje, protoze mnoha lidem by to zhorsilo zdravotni stav uz jen pohled na jeho jmeno pod clankem!!! Rv:-©

0 0
možnosti
LV

slaviator

4. 6. 2008 19:17
Re: Nehorazny blabol

Díky za názor R^

0 0
možnosti
LN

looki25

3. 6. 2008 19:15
ať žije tendence a neobjektivnost

cinklý jaro mohlo být 100x, jenže několik státních zástupců svorně prohlásilo, že není třeba Spartu vyšetřovat (narozdíl od jiných týmů). Navíc nebylo vinou Sparty, že Slávie několikrát skončila o víc jak jedno místo za Spartou..aha! A když už jsme o tom cinklém jaru..kolikpak divných penalt letos na jaře kopala Slavia, kolik se proti ní kopalo penalt za poslední dva roky (jedna! Viktorka Žižkov letos na jaře..ovšem "spravedlivě" vykompenzováno penaltou na druhé straně).

Je pro Tebe hezký, že většina medílních m...k je v sešívaným (to bez diskuze) a ty plátky se hezky čtou..jenže pozor, na každýho jednou dojde a brzo už ten tvůj zaslepený názor nebude zpravodajským mainstreamem!

Takže buď piš odlišně, nebo aspoň nemudruj nad ostatníma a starej se výhradně o svůj tým..Rv

0 0
možnosti