Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

současná trapná situace nestojí za to, abyste tvořil takovouto poezii. Hysterií nic nenapravíte a literárními slátaninami již vůbec ne.

0 0
možnosti

je zajímavé, že se všechno točí kolem pna Bradyho, Jakoby Zeman vlastně nic neudělal. Pravda kromě sprostých slov, virózy, Peroutky, konče vlezdoprdelského textu. Brady to byla už jen poslední kapka hořkého poháru který musíme vypít.[>-]

1 1
možnosti

Jestli tohle je pro vás hořký pohár, tak co teprve bude ten pohár, který se k nám řítí z Afriky a z Asie a proti kterému ta slušná Evropa, která vzývala Havla a nemá ráda Klause a Zemana, nic nedělá!

3 0
možnosti

Jste mladý, hlavně neztrácejte naději a nevěřte Vašim kritikům.

0 0
možnosti

Ve vašem veledile je jen jeden pravdivý verš, že platíme za naivitu.

Za tu naivitu, kterou tady předvádíte vy, platí nejen Česká republika, nýbrž i celá euroatlantická civilizace.

2 0
možnosti

Prázdné a bezduché vlastního myšlení.

3 0
možnosti

Přesně tímto směrem se ubírá Evropa již dvacet nebo více let. Krasořečnění bez konkrétní myšlenky. A protože při krasořečnění se člověk v podstatě nemůže mýlit (sice je to cesta do zahnívání v důsledku neřešení problémů, které s sebou konkrétní doba přináší, ale mýlit se při tom člověk nemůže), tak takoví lidé na nepřemýšlivé občany působí dojmem slušných osob - viz Václav Havel.

A po dvaceti nebo třiceti letech si národ uvědomí, že vlastně prošvihl všechno. A diví se, kde se stala chyba. Nenajde ji však, protože ono to nejde, aby se ta chyba hledala a zároveň se lpělo ne nedotknutelných modlách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1089x
Jsem generace 90.let, která prožila spokojené děství (téměř) bez internetu a vystačila si s vlastní fantazií a představivostí. Jinak jsem student Pedagogické fakulty UK - obor dějepis a základy společenských věd. Pocházím z Prahy, mám rád historii, píšu básně a povídky, které vydávám na portál Piště povídky.cz a sem tam složím i písničku.

Seznam rubrik