Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96a50r89a 97R30a70n60k

4. 3. 2017 18:54

R^Zajimavy blog, pro mne je asi zachovani rodneho jazyka velice dulezite, videla jsem to v Nepalu, kde Cina donutila veskere skolstvi od prvni tridy - vyucovat pouze v cinskem jazyce, to same se delo kdysi v Kanade, kdy vlada povolila, nekde dokonce nakazala deti Frst Nation People vzit rodicum a dat do "residential school", bydleli u "bilych" nahradnich rodicu, nebo ubytovnach, kde se s nimi nezachazelo nejlepe, nejhorsi byly radove sestry.

Na tema zenske obrizky mohu rici jen tolik, ze prave ty tolik nenavidene feministky (divila jsem se, ze i mnoha zenami zde v diskusich), delaji proti zenske obrizce a zamestnani zen v zemich o kterych se vetsine lidi ani nezda nejvice a mozna by mel narod trochu zkorigovat sve mysleni, nekdy je to po 40 letech tzv. komunismu a jeho normaliazci tezke.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1089x
Jsem generace 90.let, která prožila spokojené děství (téměř) bez internetu a vystačila si s vlastní fantazií a představivostí. Jinak jsem student Pedagogické fakulty UK - obor dějepis a základy společenských věd. Pocházím z Prahy, mám rád historii, píšu básně a povídky, které vydávám na portál Piště povídky.cz a sem tam složím i písničku.

Seznam rubrik