Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...aha...tak "silná ekonomika Ruska"....sorry ale dál jsem...v zájmu uchování si duševního zdraví..... nečetl....

0 0
možnosti
DR

Něco podobného jsem četl naposledy někdy před 25 lety. Neuvěřitelné.

3 0
možnosti
Foto

Platí snad jen jediné: "Rusko pravítkem nezměříš a rozumem nepochopíš." Pan autor je pochopil, což je v rozporu s výše uvedeným axiomem.

Doporučuji se domluvit s p. Gabrielem a psát sci-fi. Tak se můžete uplatnit a státi se slavným.

Ale takové blogy, co tvoříte, Vám ku slávě nepomohou. Dějepis se koukejte doučit. Je-li Vám méně než 24, máte ještě šanci přijít k rozumu.

A tohle může studovat na UK! ;-(

2 0
možnosti
Foto

"Rusko investuje velké peníze do výstavby. V Moskvě vyrostly nové dominanty v podobě mrakodrapů Russia Tower a Mercury City."

Jestli v tomhle vidíte růst Ruska, jste velice naivní.

3 0
možnosti
LT

Omlouvám se moc, nelogické věty opraveny. :)

1 0
možnosti
Foto

A nebylo by lepší si to nejdřív napsat nanečisto, přečíst to po sobě a poradit se s někým rozumným, zda se to dá publikovat?

2 0
možnosti
TH

Zkrátka a dobře, obyčejný Rus je rád, že jeho země si z jeho pohledu udržuje zdravý rozum a že hájí své zájmy............obyčejný Němec,Ital,Japonec a další.To už tu bylo.A i kvůli tomu zemřelo mnoho Sovětů a nejen jich.Rád se učím od nejlepších,ukaž že tvůj postup je lepší než můj,já ho rád převezmu a klidně zavrhnu svůj.ALE co mi může nabídnout Rusko,těžbu surovin?.Fašismus?.

4 0
možnosti
TH

Paxton pak doplňuje seznam idejí či emocí, „mobilizačních vášní“, jež fašisty motivují. Fašisté podle něho cítí, že

je zde drtivá krize, neřešitelná tradičním způsobem;

povinnosti vůči skupině, k níž člověk patří, jsou nadřazeny všemu ostatnímu;

tato skupina je obětí, což ospravedlňuje jakýkoli postup proti jejím nepřátelům;

skupinu ohrožuje individualistický liberalismus, třídní konflikty i vliv cizáků;

skupinu je nutno více sjednotit, třeba i násilím;

situace vyžaduje, aby se moci ujali přirození vůdcové (mužského pohlaví) v čele s národním vůdcem, ztělesňujícím historický úděl skupiny;

vůdcovy instinkty jsou nadřazeny nad abstraktním rozumem;

je správné nasadit ve prospěch skupiny vůli a násilí.

1 0
možnosti
SN

:-).....Ačkoliv po Vás spousta diskutérů plive, některé věty jsou trochu nesrozumitelné, přesto Vám fandím!   Popsal jste to dobře, i když někdy fakta neodpovídají skutečnosti. R^R^R^

1 4
možnosti
LW

L57e10o 48W38o30l22f

3. 4. 2015 22:55

Fakta neodpovídají ale článek je bezva. Kdo jiný může něco takového napsat? Styďte se pane Nováku!

7 0
možnosti
Foto

Zajímavý názor má určitě něco do sebe, fandím lidem, kteří se dokážou podívat na věc z jiné stránky. Rozbor postoje Ruska v mezinárodní situaci byť by šlo v něčem nesouhlasit dle mého vystihuje ruskou snahu o zachování národní identity a v určitém pohledu i nezájem o kultůrní trendy v euro-americkém prostoru (multikulturalismus, rovnoprávnost sexuálních menšin apod.) a snad i jejich opovržením. Jestli je autor studentem pedagogické fakulty tak jedině dobře jsem rád za ty, kteří názor na svět a dění v něm dokáží dívat z jiného než většinového pohledu a tím dávají možnost studentů na základě více názorů si pro ně vybrat ten, který uznají jako bližší pravdě. Jako mnoho pánů a dam zde si i já pamatují dobu, kdy byl jenom jednotný názor a určitě jsou rádí, že zde jsou i jiné názory než ty většinové.

5 2
možnosti
KM

Doufam, ze nikdy nebudete ucit.

6 3
možnosti
Foto

Čeho se bojíte. Silné osobnosti se rodí v opozici vůči svým učitelům. Důležité je, že pan učitel není multikulti, má tedy svůj silný názor a studenti se mohou vůči němu vymezit.

2 6
možnosti
AM

Poznámka k výrokové logice:

".............. . Rusko investuje velké peníze do výstavby. V Moskvě vyrostly nové dominanty v podobě mrakodrapů Russia Tower a Mercury City.

Rovněž USA má nemalé prostředky na vojenskou obranu země a i proto je většina Rusů na svoji vlast hrdá. ........................."

------ nezlobte se na mě, ale ty věty nedávají žádný smysl -- slovem "rovněž" musíte VŽDY na něco navazovat, ale že Rusové investují velké peníze do výstavby a že USA mají nemalé prostředky na vojenskou obranu země spolu nesouvisí nijak. A navázat na tyto dvě nesouvisející věty "a i proto je většina Rusů na svoji vlast hrdá", to už je nesmysl na entou.

Proč si to proboha po sobě aspoň nepřečtete, než to vyvěsíte na blogu?

3 0
možnosti
VK

Blbne překládač, podívejte Macek to chápe!

3 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1089x
Jsem generace 90.let, která prožila spokojené děství (téměř) bez internetu a vystačila si s vlastní fantazií a představivostí. Jinak jsem student Pedagogické fakulty UK - obor dějepis a základy společenských věd. Pocházím z Prahy, mám rád historii, píšu básně a povídky, které vydávám na portál Piště povídky.cz a sem tam složím i písničku.

Seznam rubrik