Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

1993 je hodně hodně dávno

Dnes se svět potýká s novými démony. Například s bezprecedentním tisknutím peněz které narušuje základní funkci kapitálového trhu - efektivně alokovat finanční prostředky. To bych viděl v dnešní době na jednom z prvních míst.

Ostatně před tím varoval už Keynes: "There is no subtler, no surer means of overturning the existing basis of society than to debauch the currency. The process engages all the hidden forces of economic law on the side of destruction, and does it in a manner which not one man in a million can diagnose"

0 0
možnosti

Mladíku karma!

Za to, že se oproti jiným málo inteligentním studentům, skutečně zabýváte politickými názory do hloubky a konfrontujete je se svými. 

Pěkný článek. S některými vašimi názory nesouhlasím, ale to je zcela vedlejší.

Jsem o něco starší a mám na některé názory jiný pohled.

0 0
možnosti
Foto

A z toho máte zkoušku?

A jak byste to ráčil řešit?

1 1
možnosti
Foto

Bóóže opravdu jste student Pedagogické fakulty UK - obor dějepis a základy společenských věd ? To snad není možné.Rv

1 1
možnosti

J59a80n 87R18á39ž

1. 5. 2015 12:06

Jak je vidět, i takový způsob myšlení není na našich fakultách ojedinělý. Doufám, že autor "zmoudří" než půjde učit děti, neb já bych učitele dějepisu z takovými názory pro své potomky nechtěl!

P.S. Pane autore, není lepší než být od rodičů nechtěným učitelem, uvažovat o kariéře ideologa v KSČM?

2 1
možnosti
Foto

Pěkné, není co dodat, jenom snad by to chtělo ještě trochu očistit.

1) Přirozená nezaměstnanost pouze se týká jedinců, kteří zcela dobrovolně odešli z práce z vlastní vůle a nyní si hledají na trhu nové pracovní uplatnění. Bylo by velmi nezdravé, kdyby něco takového neexistovalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1089x
Jsem generace 90.let, která prožila spokojené děství (téměř) bez internetu a vystačila si s vlastní fantazií a představivostí. Jinak jsem student Pedagogické fakulty UK - obor dějepis a základy společenských věd. Pocházím z Prahy, mám rád historii, píšu básně a povídky, které vydávám na portál Piště povídky.cz a sem tam složím i písničku.

Seznam rubrik