Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jajboze

3. 7. 2009 17:03
Uz jste pochopil,

jak obtizne bude oponovat napadum velkych zemi, kde se budou davat dohromady treba pouze ctyri zeme a ne 8-10??? Ostatne, Irove velmi chytre nazvali sve pozadavky  na zmenu LS " zarukami" a proslo to. Doufam , ze ke slovicku zmena ,existuje vice synonym, at maji ostatni zeme taky nejakou moznost LS prebudovat.

0 0
možnosti
JN

madqwert

26. 6. 2009 14:12
pekne rozebrano

R^EU;-D

0 0
možnosti
VC

jezecek2005

26. 6. 2009 13:50
EPP není pravice ale cyrilosvobodovština

Hele Lukáši, ODS opravdu nemá moc společného se stranami dominujícími frakci EPP.  Politika CDU, neogaullistů, křesťanských stran z Beneluxu, španělských lidovců ap. to není žádná pravice, to je cyrilosvobodovština.  O tom svědčí i to, že si EPP dobře rozumí s frakcí levicových liberálů.  Navíc pokud každé vystoupení členů frakce na plénu podléhá schválení Pötteringa nebo toho ču... Becka či jak se jmenuje, Zahradil, Fajmon a spol. prostě nemohli  v EPP prosazovat pravicovou politiku. 

0 0
možnosti

vodní želva

26. 6. 2009 16:52
Re: EPP není pravice ale cyrilosvobodovština

I kdyby jste měl pravdu, že by ODS v  EPP nemohla prosazovat pravicovou politiku (a já si to nemyslím), tak v tom uskupení, do kterého se hrnou, (a které má mít 55 členů), neprosadí už vůbec nic. Ono to je v tom článku napsané, spíš budou ostatním připadat jako nějací podivíni a vůbec se nedostanou k důležitým jednáním, které tam probíhají. No a pak budou naříkat, že nás Evropa nebere vážně. Apropó, myslíte si, že strana paní Merkelové není pravicová?    

0 0
možnosti
HM

Hank Moody

26. 6. 2009 11:30
Nejlepsi je

ten lotyssky poradatel srazu SS. Ten si bude s Mirou "Es kommt der Tag" Topolankem urcite dobre rozumet. Kaczynski je taky slusny exot.

Muze se stat, ze toto spojeni prohraje Cameronovi volby v Britanii - 2 vychodoevropsti populiste (Topol s Kaczynskim), esesman z Pobalti a nejaky madarsky exot, to vskutku nejsou spojenci, kterymi by se slusny politik na Zapade mohl na verejnosti chlubit.

0 0
možnosti
M

Mastodont

26. 6. 2009 12:01
Re: Nejlepsi je

Na prozatím levicovém Západě. Wilders sílí, BNP také, časy se mění.

0 0
možnosti