Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CC

cekon

4. 4. 2009 12:14
Jste naivní

když si myslíte, že zrovna v tomto okamžiku přestaly platit mocenské zájmy..tedy způsob chování lidí ověřený 1000 let lidské historie... tedy, že velcí i malí se vzdají svých mocenských nároků v zájmu jakéhosi, ničím nedefinovatelného celku EU. EU je jako manželství pár dní po svadbě. Všichni se usmívají, čekají, že bude všechno super...Pak ale přijdou zájmy jedněch proti zájmům těch druhých a začne mocenský boj. Slepenec EU čekají těžké časy a LS na tom nic nezmění, ta je tady především proto aby se vyplnilo mocenské vakuum Bruselem...

0 0
možnosti
JK

Olej Petrolejovic Naftenko

4. 4. 2009 6:25
dobry a hlavne vecny komentar - karma

Tento Vas komentar me opet po case nuti napsat slova chvaly.

Kdyz pominu urcite rozdilne zajmy a presvedceni jednotlivych stran a i prezidenta, tak vsichni musi mit jedno spolecne a do vzdycky - musi jednat tak aby hajili zajmy nasi vlasti - nikoliv pouze proudu, ktery reprezentuji, coz se tedy od poslednich voleb nedeje a presne jak rikate - kazdy ze "silnych" zucastnenych se predvadi jake ma ty sve "gule". Coz navenek pusobi presne jak rikate - neverohodne a hodne "male".

Je mi to opravdu lito protoze si myslim, ze u nas od voleb i navzdory vyse uvedenemu stavu naslaplo ke spousta zmenam tim stylem, ze se konecne uz zaclo neco delat neco se darilo neco mene. Ted jsme se mohli poradne prezentovat i navenek, kde presto, ze jsme jeste ani nezacali byvali oznacovani za "neschopne"  - kdo by to rekl jeste minuly tyden ?

Snad tato sitauce nastartuje ocistu politickych spicek - pokud se jsou jeste schopni chytnout za sve malo-rypaky.

0 0
možnosti
J

jajboze

4. 4. 2009 21:03
Re: dobry a hlavne vecny komentar - karma

Me je lito neceho jineho.Obcane a opozice porad vykrikovali, ze vsichni politikove jenom zvani, ale kdyz Topolankova vlada zacala delat konkretni kroky k naprave, byli prave obcane a opozice prvni, kdo zacali remcat. Nejspise proto, ze nikdo nechce pochopit, ze zadluzena a spatne hospodarici republika, musi nastolit STOP stav dalsimu zadluzovani a musi vytvorit nejake rezervy. To samozrejme znamena velke uskrovneni obcanu{ tech pitomych 30 korun je ale uplne smesnych, proti tomu, co uz si platime}. Ve zdravotni reforme se mi zdalo nelogicke, z ceho mam platit nemocnici {60 kc denne}, kdyz mam zaroven tisicove ztraty na vyplate. Zajimalo by me, kdybych si prinesl vlastni povleceni a stravoval se v nemocnicni kantyne, za co by mi ten poplatek uctovali!:-) Tohle se ale dalo vyresit chytre a hlavou, ne rovnou vladu svrhnout! JP chce byt neustale v opozici, tak bude v tom svrhavani pokracovat.

0 0
možnosti
MH

1255

3. 4. 2009 13:01
A ještě hodnocení narcistické opozice,

která neuznala dosud porážku při volbách a dnešní situaci jen vyhrotila.

0 0
možnosti
T

TurboFrank

3. 4. 2009 20:30
Re: A ještě hodnocení narcistické opozice,

A od čeho je asi opozice? Tato vláda od samého počátku vládne podvodem a bylo otázkou času, kdy to takhle dopadne. A kdy Bursík vyloučil dvě poslankyně, tak čekal idiot co? Nevymlouvejte se na opozici. Toto všechno zavinila vláda a hlavně ODS a zelení. Nedokázali se domluvit ani se svými poslanci a troubové to svádějí na opozici.

0 0
možnosti
K

kdojsem

3. 4. 2009 0:21
Kdyby nám nevládla banda nezodpovědných narcisů

R^Ve všem souhlasím.

0 0
možnosti
L

ladan73

2. 4. 2009 22:59
infekce

Ájéé, nakažen Havlovým virem.

]EURv forever

0 0
možnosti
AB

pan_socka

4. 4. 2009 7:08
Re: infekce

Co je na tom špatně ? jak by podle tebe měli politici postupovat ?8-o

0 0
možnosti
J

jajboze

2. 4. 2009 20:21
Rere Proti

Vychazim z toho, ze kdyz dojde na lamani chleba, velka vetsina lidi si z nasich politiku nejvice ceni VK a da na jeho nazor. Vychazim z toho, ze vsichni vedi ,ze VK patrne LS smete se stolu, dostane-li se k moci , nicmene zasluhou Jiriho Paroubka padla vlada a tentyz se svym tymem prosazuje takove veci, ze VK nakonec bude mit velmi brzy tu moc , s LS zatocit. Takze jak je videt, velka vetsina lidi nikterak LS nevita a nepracuje v jeji prospech.V mnoha vecech ma VK o LS pravdu.Nakonec je to serioznejsi zpusob jednani, nez natlak a nove referendum v Irsku.Mimochodem , nechapu, jak muze irska vlada chtit prosadit neco, co lide, kteri ji zvolili, absolutne odmitaji. Evropa , spojena nasilne v jeden statni utvar, vedeny jednim uradem je cira utopie. Tak daleko mysleni lidi nepokrocilo. Nevim, jestli Irsko sve obcany privede ke zmene nazoru na LS a nevim, jak by referendum dopadlo u nas. EU se VK boji a to samo dokazuje, ze ma respekt a spousta lidi by mohla jeho nazory podporit.Zdravim

0 0
možnosti
F

fzlin

3. 4. 2009 11:15
Re: Rere Proti

R^R^R^

0 0
možnosti
K

kion123123

2. 4. 2009 17:21
0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

31. 3. 2009 21:27
Pěkný článek. Snad jen dotaz:

Vy byste v roli premiéra nabídl opozici zrušení poplatků ve zdravotnictví výměnou za toleranci po dobu předsednictví? Nebo třeba odmítnutí radaru? Jakou konkrétní nabídku podle Vás měl premiér Topolánek učinit? Jakou konkrétní nabídku byste udělal na jeho místě vy?

0 0
možnosti
PT

_peta303

3. 4. 2009 9:47
Re: Pěkný článek. Snad jen dotaz:

V tom je autor stejný jako Paroubek - plno keců, ale žádné řešení.

Z textu jsem pochopil, že chtěl za prezidenta Jana "kam vítr tam plášť" Švejnara a že naopak nepochopil situaci po volbách, kdy i přes výrazně vyšší poče voličů, kteří nevolili dvojblok KSČSSD, měl tento stejný počet mandátů jako koalice.

Vláda sice nebyla žádný zázrak, ale aspoň pracovala, měla nějakou vizi a měla i dílčí výsledky. Narozdíl od bezbřehého plýtvalského populismu Paroubka, který žádnou vizi (krom sekání ještě větších dluhů a prožírání budoucnosti kupováním si svých voličů) nemá.

0 0
možnosti
J

jajboze

31. 3. 2009 19:03
Proti

LS je v republice velka vetsina obcanu, takze vlada odrazi soucasny stav mysli svych volicu. Naopak se radujte, ze vlada padla a najednou tu mame nahe tvare nasi elity.. Lid cesky uz je tak nasrdeny, ze urcite tu ,Vami protezovanou, LS schvali, aby nasi politikove ztratili veskere pravomoci a aby za nas rozhodovali Nemci, Francouzi , Nizozemci atd! Nebo se ukaze, ze politika je v kazdem state totalni verejny dum?! Zdravim

0 0
možnosti
F

František

31. 3. 2009 23:10
Re: Proti

Můžu se Vás zeptat, z jakých průzkumů vycházíte? V žádném jsem nikdy nečetl, že by byli  Češi většinově proti Lisabonské smlouvě. Nenechte se opít  prezidentským rohlíkem.  Že Klaus něco tvrdí, ještě neznamená, že to je taky pravda;-)

0 0
možnosti
M

Maaartin

31. 3. 2009 9:41
Nesmysl

Pokud v referendu vyjde "NE", paxe podle vas bude opakovat a opakovat dokud to neodsouhlasi, ze? To by se pak mohlo delat i naopak, kdyz to nekde odsouhlasi, pak to pro jistotu zopakovat, co rikate?

Vas argument s volbami je naprosto zcestny. Pokud totiz nekoho zvoli, pak je to opravdu definitivni - az do dalsich voleb to tak bude. Podle Vasi logiky by se volby v pripade ze se vam vysledek nelibi musely opakovat.

NSK ED urcite ne.

0 0
možnosti
K

kion123123

31. 3. 2009 10:41
Re: Nesmysl

R^!

EU je cesta do pekel.

0 0
možnosti