Zvrácena islámská obdoba Čapkovy matky již nežije

Pro mnohé muslimy, i v České republice, je ztělesněním ideálu muslimské matky. Pro civilizované lidi je symbolem nenávisti, zlé stránky islámu a zvráceného pojetí Čapkové Matky dle islámské civilizace. Řeč je o palestinské muslimce, která vybízela své děti k vraždění židovských dětí, žen a mužů a oslavovala islámskou nenávist k židům. Jeji slova jsou nepodobná k slovum z nenávistných kázání v brněnské mešitě.

Díky bohu již další nenávist nebude zasévat nejen ve své rodině, ale ani mezi obyčejnými muslimy. Tato zvrácena matka a symbol islámského pojetí mučednictví Mariam Farhatová je již po smrti. Nezabila ji izraelská střela, ale užrala se k smrti svou nenávistí a láskou k islámskému kultu mučednického násilí.

Tato žena zvaná muslimy Umm Nidál (matka boje) byla palestinskými muslimy odměněna za své nenávistné postoje k židům, Západu a svému nadšení pro džihád zvolením do funkce poslankyně palestinského parlamentu. Poctu jejímu džihádu proti židům přišel vzdát na její pohřeb i palestinský premiér Hamasu Ismáíl Haníja.

Civilizovaný svět byl šokován jejím projevem k vlastnímu synu Muhamadovi, kterého vyzývala k tomu, aby pozabíjel co nejvíce židů a nevracel se jinak než jako islámský mučedník. Tedy, aby zemřel při vraždění židů.

Poté co její syn Muhamad byl zabit když prováděl teroristický útok na židovské civilisty, začala jeho matka Mariam Farhatová vyhlašovat, že to je nejšťastnější den jejího života a že by chtěla porodit stovku dětí jako byl tento jejich syn a všechny je poslala zabíjet židy.

Je to ukázka tragédie islámské civilizace, kde oddanost islámskému kultu mučedníka jako bojovníka za věc islámu a muslimů vede k budování nenávistného kultu. Karel Čapek v myšlence Matky popsal matku jako ženu, která posílá syna, aby bránil vlast a civilizaci před zlem, ale nepáchal zlo. Kdežto tato islámská zvrácená obdoba Čapkovy Matky dělá přesně opak. Ve jménu údajného ideálu obrany víry a národního zájmu posílá syna páchat zlo a nenávist. Čapkova matka posílá bránit životy dětí, ale ta zvrácená islámská posílá svého syna životy dětí brát.

Video s českými titulky o této zvrácené matce

 

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 21.3.2013 9:56 | karma článku: 26,06 | přečteno: 1213x