Znojmo na hranici střetu s islamizaci

V pátek, 26. září jsem zavítal do Znojma v rámci Kulturně-vzdělávacího podzimu s KDU-ČSL. Ve Štukovém sále Znojemské Besedy jsem představil svou poslední knihu Ježíš Kristus & Islám, a také debatoval se Znojemáky o problému islamizace České republiky a islámu.

Znojemská organizace KDU-ČSL mne oslovila již před několika měsíci a po oboustranném seznámení jsme se domluvili na této debatě. Jeden z místních představitelů KDU-ČSL, Marek Venuta, mi osobně řekl, že jejich místní organizace se snaží hledat řešení jak pro aktuální otázky a problémy Znojma, tak i dívat se do budoucna na možné problémy. A právě jako jeden z problémů vidí otázku islamizace, proto mne pozvali na veřejnou debatu.

Byť se to tak nezdá, leží Znojmo velmi blízko postupující hranici vlivu a osídlení muslimů. Paradoxně nejbližší mešitu nemají v Brně, ale nějakých 30 kilometrů na rakouské straně. Samotné Rakousko je vystaveno velmi silnému vlivu islamizace a počet muslimů v zemi narůstá raketovým tempem. Jen pro ukázku - v roce 1981 bylo v Rakousku zhruba 70 tisíc muslimů a dnes jich je již kolem 600 000, to je za 33 roků 8 krát nárůst (zdroj časopis Týden 15 září 2014).

To, co nedokázali Osmané násilím, dnes dávají islámu dobrovolně sami Rakušané díky své multikulturní politice a zradě kořenů Evropy. Mělo vlastně smysl, aby tisíce Čechů, Moravanů, Poláku a Němců umíraly při obraně toho, co dnes sama naše společnost dáva postupujícímu a vítězícímu islámu? Neměli se předci raději na to vykašlat, a stát se muslimy, aby jejich dnešní potomci byli spokojení, že jejich předkové byli tolerantní a multikulturní?

Znojemsko má i památku na armádu Poláků a Litevců, která táhla na pomoc Vídni proti útočícím muslimům. Křesťanské armády měly část cesty projít i přes Znojemsko. Hovoří se hlavně o místě s rozhlednou Králův stolec.

Pokud by tento nárůst pokračoval, tak za dalších 33 roků bude mít Rakousko už většinu populace muslimskou. Tedy to, co nedokázali muslimové násilím při dobývaní střední Evropy Osmanskou říší, dosahují toho teď porodností a přistěhovalectvím. V případě Znojma je ještě důležitým faktem, že v něm sídlí továrna a firmy, jejichž majitel byl v době mého působení v islámské komunitě jedním z velkých sponzorů islamizace Moravy, podrobně to popisuji ve své knize Islám a islamismus v České republice.

Bitva u Vídně na wikipedii zde.

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 5.10.2014 11:41 | karma článku: 31,69 | přečteno: 1989x