Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trochu mi zápal článku připomíná zápal islamistů..

"Zfalšované fotografie", "jde o lež".

Velmi definitivní zhodnocení na to, že pod fotografií je napsáno:

"Věříme, že tato fotografie - jež nemůže být nezávisle ověřena - ukazuje v Houle dětská těla čekající na pohřeb."

Věříme, že...

... nemůže být nezávisle ověřena ... :-/

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že máte pravdu a saudští miliardáři mají zkorumpované vlivné lidi v USA včetně těch v tajných službách hlásících, kdo prý chemické zbraně použil. Navíc zbrojařští miliardáři potřebují odbyt pro své zbraně...RvRvRv!!!!!!

1 0
možnosti
FS

Jsem hodně naivní. Chci totiž uvěřit, že už mi žádný pravičák nebude dávat USA za vzor demokracie, čestnosti a pravdivosti. Pokud se to však opět stane, hrozí takové osobě po této velké lži - fyzická inzultace !

0 0
možnosti
JR

J11a96n 73R37á44ž

31. 8. 2013 18:00

No záminka k odskoušení nových zbraňových systému v podmínkách boje si Amíci potřebují odzkoušet jak jsou funkční "Tomahawky" při použití nových obranných systémů a Rusove tím,že dodali Assadovi rychle jejich nejmodernější verzi, si potřebují jejich funkčnost ověřit taky. Jestli to Assad přežije nebo ne, je vedlejší.

P.S. Jakmile Saudové s Obamou zaručí Putinovi, že po převzetí moci syrskými sunnity, si mohou Rusové ponechat základnu v syrském Tartus, ponechá Putin Assada svému osudu.

3 0
možnosti
MB

Každá lež dobrá. To byly i zbraně hromadného ničení v Iráku, útok na vojenskou lodi v Tonkinském záliv u Vietnamu, o kterém nevěděl ani velitel ani velitel lodi,  Ládík byl jen záminka, aby se USA dostaly blíž k Pakistánu a Číně, v Lybii šlo hlavně o naftu,  ....

12 0
možnosti
RK

Já to beru jako memento - kolik pro představu umřelo lidí. Nebuďte jako Putin a ten útok nezlehčujte. Parchanti mají být potrestáni

2 8
možnosti
MB

Jo, ale každý pokládá za pachanty někoho jiného.

7 0
možnosti
VK

Lide na celem svete by si tyto dny meli uchovat peclive v pameti. Za rok, mozna i drive, po eventualnim vitezstvi rebelu se ukaze koho Amerika podporila.

9 0
možnosti
Foto

díky za článek, karma

8 0
možnosti