Ženy demonstrovaly proti porušování ženských práv v islámu

Je to ve své podstatě kuriózní situace. V zemích jako je Francie či Anglie bojují stále více lidskoprávní organizace za práva muslimských žen, které jsou ve většině případů v muslimské společnosti utlačované. U nás v České republice naopak bojují tzv. ochránci lidských práv za to, aby islámské zvyky mohly pronikat do české společnosti a školství.

VIDEO Z PROTESTU ZDE:

O tom, jak pomáhají české lidskoprávní, humanitární a neziskové organizace pronikat islámu do české společnosti, jsem již podrobně psal ve své knize Islám a islamismus v České republice. I kauza stížnosti organizace podporující muslimské přistěhovalce v Čechách a na Moravě u ombudsmana ohledně zákazu nosit zahalenou hlavu v českých školách byla medializována (podrobnosti zde). Pozitivní prezentaci islámu  se nejnověji rozhodlo pomoci Mahenovo divadlo z Brna. (Podrobnosti zde na Facebook.com)

A právě proto si velmi cením žen, které se obnažily na svátek žen ve Francii a vyrazily s vlajkami Tuniska či Egypta veřejně demonstrovat a projevit tak odpor vůči porušování práv ze strany islámu a muslimské společnosti. Vážím si jich ne za odhalování, ale za to, že mají vůbec odvahu ukázat svůj obličej a jít demonstrovat. Moc dobře totiž vědí, že v nejlepším případě na ně ortodoxní muslimové uspořádají štvanici a v nejhorším je zabijí, neboť jsou mezi nimi i Arabky a exmuslimky.

Například osud jedné z nich, Aminy Sboui, je názornou ukázkou nejen toho, jak dnešní tzv. „demokratické“ arabské režimy tolerují porušování práv žen, ale i pokrytectví některých našich politiků, hlavně těch, co nejvíce kážou morálku režimům jako je ten v Rusku.

Amina Sboui (profil na wikipedii zde) byla v Tunisku pronásledovaná za to, že se veřejně ozvala proti porušování práv žen a provokovala islám odhaleným tělem s arabskými nápisy. Kdyby to udělala v Rusku, našla by zastání u našich rusofobů, ale tím, že provokovala islám, tak na její obranu žádný z rusofobů nevystoupil. Naopak člověk se od našich „sluníčkářů“ ještě dověděl, že si vlastně za perzekuci může sama, protože provokovala islám.

Příklad dvojího metru vůči islámu a Rusku zmiňuji záměrně, protože se nás mnozí politici a média snaží přesvědčit, že je pro nás Rusko smrtelná hrozba a islám (či islamizace) naopak hrozbou není. Jenže bohužel to má k pravdě daleko. Rusko je sice potencionální hrozba, hlavně pro mnohé naše politiky a oligarchy, ale je to hrozba, jíž se dá smysluplně čelit. S islámem a islamizací je to právě naopak.

Z některých politiků, novinářů a aktivistů mám občas dojem, že byť neustále útočí na současný režim v Rusku a obviňují ho z tyranie, islámská tyranie se jim naopak víc než líbí. Dalším problémem je také fakt, že na rozdíl od Rusů, se nám sem do Evropy a České republiky stěhuje stále více vyznavačů islámu a Evropská unie se snaží tomuto přistěhovalectví ještě napomáhat. Zapomeňme teď na to, že Evropa má desítky milionů nezaměstnaných a zaměřme se na jednu mnohem důležitější otázku:
„Kdo zaručí, že muslimští přistěhovalci nebudou jednou chtít zrušit demokracii a sekularismus a nastolit islámskou vládu?“

Například v Praze již káže muslimský duchovní, co muslimům říká, že české zákony pro ně nic neznamenají:

V Brně naopak působí šéf Ústředí muslimských obcí Muneeb Hassan Alrawi, který káže, že muslimové mají učit své děti nenávidět nevíru v Alláha:

A není to tak dávno, co jsem já (a ne BIS či policie), odhalil opakovaná antisemitská a protisekulární kázání v brněnské mešitě!

A to nemluvím o tom, že již v roce 2005 upozornila Česká televize v pořadu "Já, muslim", že v pražské mešitě se káže třeba o tom, že ženy, jež podle islámu cizoložily, mají být ukamenované!

Kdo je tedy pro naši společnost více nebezpečný? Rusko a Rusové nebo islám a islamizace?

Fotografie z protestu 

Autor: Lukáš Lhoťan | neděle 9.3.2014 14:40 | karma článku: 31,04 | přečteno: 2241x