Zemřel jeden z prvních kritiků plíživé islamizace Německa

V době vypuknutí prvních masových prosincových protestů Němců proti plíživé islamizaci jejich vlasti zemřel v požehnaném věku jeden z prvních veřejných kritiků plíživé islamizace Německa Ralph Giordano.

Ralph Giordano byl potomkem židovské matky a patřil k nemnoha židům, kteří přežili běsnění nacismu. Po válce vystřízlivěl z komunistického ošálení a stal se velkým kritikem nacismu i komunismu.

Na konci svého života se začal veřejně ozývat i proti třetí totalitní ideologii – islámu. V březnu 2007 veřejně vystoupil proti výstavbě mešity v Kolíně nad Rýnem a začal upozorňovat na radikální pozadí muslimů, kteří projekt výstavby mešity podporují. Přesto se výstavbě mešity dostalo podpory i od některých představitelů křesťanských církví a německých politiků.

To ovšem Giordana neodradilo a v roce 2008 vystoupil s varováním před „plíživou islamizací Německa“, která ohrožuje demokracii a svobody obyvatel. Veřejně vyzval německou vládu a úřady, aby přestaly spolupracovat s islámskými organizacemi, které využívají spolupráci k islamizaci Německa. Ovšem nebyl vyslyšen a jak ukazuje novoroční projev kancléřky Merkelové, vedoucí představitelé Německa a hlavních politických stran se asi už rozhodli předat Německo muslimům a pomoci jim potlačit odpor Němců k islamizaci.

Ralph Giordano poukázal například na to, že hlavní islámský partner německé vlády - generální tajemník Ústřední rady muslimů Aiman Mazyek prosazuje zavedení islámského práva šaría v Německu.

Smrt Ralpha Giordana v předvečer našeho střetu s islamizací mi připomněla podobně tragickou smrt Karla Čapka v předvečer střetu našich předků s nacismem.

Čest památce Ralpha Giordana!

Jeho životopis zde.

 

 

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 2.1.2015 15:30 | karma článku: 40,87 | přečteno: 5484x